4 Aralık 2013 Çarşamba

Tam Gaz!


  UK Championship 3. ve 4. Tur maçları ile tüm hızıyla devam etti. Favoriler yoluna tam gaz devam ederken, günün en çekişmeli geçmesi beklenen mücadelede ise gülen taraf Maguire oldu.




  Sabah seansında, bu tura kadar gelmesi bile kendisi için büyük başarı olan Mitchell Travis, rüyasından uyanmak zorunda kaldı ve David Morris'e kaybederek turnuvaya veda etti. Eski demirbaşlardan olan Matthew Stevens ve Mark Williams'ın ise nefesleri buraya kadar yetti ve onlar da turnuvadan saf dışı bırakıldılar. Michael Holt ise, skor 5-3 iken başlattığı geri dönüşü nihayete erdiremedi ve karar frame'inde Mark Allen'a kaybetmekten kurtulamadı.

  Öğle seansında ise büyük favoriler aynı anda sahneye çıktı. Hepsini bir arada izlemesinin büyük keyif olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Mark Selby, düne nazaran daha iyi bir performans gösterdi ve zayıf rakibi karşısında set kaybetmeden kazandı. Ding Junhui de yine seyir zevki yüksek bir performansa imza attı ve rakibini egale ederek daha önce iki kez kazandığı bu turnuvayı bir kez daha kazanmak için önemli bir adım attı. Ronnie O'Sullivan ise, yine düşün viteste oynadığı maçta zarar görmeden galip ayrılmayı başardı. Roket'in bu kadar rahat bir oyun ile, yorulmadan buralara kadar geldiğini düşünürsek ileriki turlarda rakiplerine oranla şansının daha yüksek olacağını düşünüyorum. Yine Neil Robertson da ilk seansında hatalar yaptığı maçın ikinci seansını daha iyi oynayarak maçını kazanmayı bildi.

Ronnie O'Sullivan Maç Sonu Röportajı


  Akşam seansında 4. Tur mücadeleleri başladı. John Higgins ve Stephen Maguire gibi iki tane eski formundan uzak tecrübeli oyuncunun mücadelesinde gülen taraf, oyunun ikinci bölümünde ağırlığını ortaya koyan Maguire oldu. Barry Hawkins ve Shaun Murphy arasındaki çok uzun süre  devam eden maçı, karar frame'i ile kazanan isim geçen senenin WSC finalisti Hawkins oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder