30 Mayıs 2013 Perşembe

Snooker Akademisi

Başlığı görüp heyecanlandığınızı biliyorum ama her şey sanal olacak...



Adı "Snooker Akademisi" ancak daha çok soru cevap platformu.Akademi deyince aklınıza Birleşik Krallıkta bulunan ve sıra sıra masaların olduğu yerlerin canlandığını düşünebiliyorum.Olayı kısaca açıklayayım;

Almanya'da ikamet ve uzun süredir snookerla meşgul olan bir takipçimiz oyunun teknik-taktik kısmıyla ilgili sorularınızı Snooker Akademisi isimli bölümümüzden cevaplandıracak.Zaten bu konuya ilişkin sıkça mail almaktaydım ve bu da bizim için bir fırsat oldu.Kendisi size bir çok konuda yardımcı olacağı için ben sizleri tanıştırıp aradan çekiliyorum.Herkese akıcı snookerlar dilerim.

Snooker Akademisi'ne Git

5 yorum:

  1. Snooker akedemisi başlığına neden yorum yazamıyoruz.İlla facebooktan mı yazmamız gerekiyor.Keşke snooker masa fiyatları makul seviyelere çekilse de rahatça antrenman yapabilsek.Ha diyeceksiniz ki makul fiyat derken neyi kastediyorsun?.Pool masa ücretiyle aynı olmasını istiyorum o kadar.Ben burdan sorumu sorayım bursalı abime:Pool bilardoda falso verme konusunda hiçbir sıkıntı yaşamasamda,Snooker oynarken istediğim falso tepkisini alamıyorum.Gerçi snooker ıstakası olarak salon ıstakası kullanıyorum.Topa vuruş anında sanki ıstakanın içi boşmuş gibi bir ses alıyorum.Istakadan kaynaklanabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En yüksek serim 39 :( üç-bant ıstakasıyla yaptım.Bu nasıl oynadığım(oynayama çalıştığım)konusunda hem fikir verecektir

      Sil
    2. Başka bir hesapla da yazabilirsin sadece facebook olmasına gerek yok.

      Sil
    3. Cue Boy lütfen facebooktaki gruba katilirsan sana daha detaylica soruna cevap verebilirim
      https://www.facebook.com/groups/553134268058686/

      Snooker Akademisyen

      Sil
  2. Birde cevabi cok uzatmamak icin bir sorum olacakti: Falsoyla alamadigin tepki objectball un istedigin yere gitmemesimi yoksa cueballun vurustan sonra bandtan dönüsümü?

    Snooker Akademisyen

    YanıtlaSil