15 Ekim 2012 Pazartesi

Bu Hafta Neler Oldu? #4

Grove Snooker'ın yıldızları Ronnie O'Sullivan, Judd Trump, Jack Lisowski ve Liang Wenbo go-kart'ta eğlenceli bir şekilde vakit geçirdiler. Mark J. Williams Andrew Pagett'e fotoğraf çekinirken öyle bir poz verdi ki anlatılmaz bir durum yaşandı. Snooker Legends kadrosuna iki yeni isim eklendi: Steve Davis ve Neil Robertson. Shaun Murphy ile Matthew Selt arasında bir maç oldu ama aralarında geçen maç snooker maçı değildi. Premier League Snooker sunucusu Andy Goldstein, Ding Junhui ile Çince konuşunca ilginç görüntüler yaşandı.




Ronnie O'Sullivan/Judd Trump/Liang Wenbo/Jack Lisowski



Grove Snooker oyuncuları Ronnie, Judd, Wenbo ve Jack, Grove Snooker yöneticileri ile birlikte go-kart'a gittiler. Ronnie diğer oyunculara göre geç gelse de sonradan onlara katıldı. Judd, wenbo ve Jack ne kadar go-kart'tan memnun kalsalar da Ronnie pek memnun gibi değil. Ronnie'ye gerçek araba versek onunla hız denemesi yapmaktan memnun olurdu belki.

Luca Brecel 


Luca'yı hiç bu kadar değişeceğini bilemezdik. Altında bir araba ve yanında da bir kız. Graeme Dott bu çocuk için şunları demişti:
Eğer kızlar ve birayla haşır neşir olmazsa, Dünya Şampiyonu olmamasına hiç bir nedeni kalmayacaktır. 
Judd Trump'a göre erken mi davrandı bu konuda? Bu kararı da snooker severlere bırakıyoruz.

Mark J. Williams 


Andrew Pagett, bu ilginç resmi şu açıklama ile Twitter'dan paylaştı.
Mark yiyecekler için büfeye döndü. Yine cipsler.
Andrew Pagett'e "mirket suratlı" diyerek dalga geçen Mark James, bu fotoğrafta yine Pagett'le dalgasını geçmiş anlaşılan ama daha önceki orta parmak vakaları da bilinmekte. Yani Mark için bu fazlasıyla "normal".

Shaun Murphy/Matthew Selt 



Shaun Murphy, Matthew Selt'in evinde pazartesi günü vakit geçirmiş. İki oyuncu snooker için değil, satranç için kafa yordular. Matthew Selt bu gece vakit geçireceklerini şu mesajla bildirdi:
Uzun gecenin öncesi... Şimdi PSM gecesi. Shaun ile Pazartesi Satranç Maratonu gecesi. OYUN BAŞLADI!!!!!!!
Mark Allen da Matthew ve Shaun ile twitleşti o anda:
Açılın!!! 
Matthew bu mesaja yanıtsız kalmadı:
Biraz olsun en iyisiydi. Ama yoruldum dostum. :)
Maçı kazanan ise 1-0'la Matthew Selt oldu:

Bu oyun iyice uzun sürdü... 6 hamlede! Selt 1, Murphy 0.


Snooker Legends 




Snooker Legends'in 2013'teki Legends Cup kadrosu belli oldu. Her zamanki gibi Dennis Taylor, Cliff Thorburn, Jimmy White, Stephen Hendry, Tony Drago ve Ronnie O'Sullivan kadroda yer alırken Taylor'ın takımına John Parrott yerine Steve Davis, Thorburn'ün takımına Ken Doherty yerine Neil Robertson dahil oldu. 30 yaşındaki Neil Robertson Snooker Legends kadrosuna katılan en genç oyuncu oldu. Daha önceki rekor ise Ronnie O'Sullivan'a aitti (36 yaşında iken Snooker Legends'e dahil oldu).

Ding Junhui/Andy Goldstein

Premier League Snooker sunucusu Andy Goldstein, Ding Junhui'nin Mark Selby ile oynayacağı maçın öncesindeki röportajda Ding ile Çince konuştu ve ortaya bu görüntüler ortaya çıktı.


1 yorum: