29 Eylül 2012 Cumartesi

Bu Hafta Neler Oldu? #2

Bu hafta bazı snooker oyuncuları destek için oynadılar. Özellikle Premier League'de bu destek rüzgarı hissedildi. Bunun dışında Stephen Hendry'nin tatil anıları, Ding Junhui'nin basketbol sevgisi ve daha fazlası bugünkü yazıda.




Mark Allen/Peter Ebdon/Shaun Murphy/Paul Collier


Mark Allen bu hafta Twitter'dan takipçilerine nöroplastom hastası Oscar Knox için destek istedi. Nişanlısı Kyla McGuigan, Mark ile beraber Oscar için hazırlanan bileklikleri taktıkları resmi Twitter'da paylaştı.


Mark Allen 27 Eylül akşamı oynanacak Premier League Snooker'da görev alacak hakem ve oyunculardan Twitter'dan destek çağrısı verdi. Bu destek çağrısına İngiliz oyuncu Shaun Murphy ile Galli hakem Paul Collier destek verdi. Akşam Oscar için destek bilekliğini takanlar başta Mark Allen olmak üzere Peter Ebdon, Paul Collier ve Shaun Murphy idi. Mark Allen'in destek çağırısı yapmasına karşın bileklik takmayan tek kişi ise Neil Robertson'dan başkası değildi. Haberi yoktu galiba, çünkü Neil Twitter'da aktif takılan bir oyuncu değil. 

Ronnie O'Sullivan/Jimmy White 


Ronnie O'Sullivan, 28 yaşındaki beyin kanseri hastası Hannah Bradley için desteğe devam ediyor. Twitter'dan Hannah Bradley'in sitesini destek için paylaşan The Rocket, Jersey'deki "Snooker Legends" etkinliğinden sonra Twitter'dan Jimmy White ile Hannah'yı desteklediğini belirten bu fotoğrafı paylaştı. Snooker oyuncuları Hannah ile Oscar gibi kanser hastası olan kişiler için desteklere devam etmeli. 

Stephen Hendry 


Stephen Hendry, hem Çin'deki snooker etkinliklerine katıldı hem de Dubai'de tatil yaptı. Her zamanki gibi kulaklıkları kulağında olan The Greatest'in bu tatili doyasıca güzel geçirdiği bu fotoğraftan belli oluyor. 

Judd Trump 


Judd Trump Shanghai Masters'daki bilet fiyatlarına yapılan zam için Weibo'da hayranlarından özür diledi. Judd Weibo'da 

"Bilet fiyatları çok yüksek. Fanlarımın parası bu fiyatlardaki biletlere yetmiyor. Üzgünüm."
diyerek hayranlarından pahalı Shanghai Masters biletleri için çok üzgün olduğunu belirtti. Genelde partilerde takılıp herkesle dalga geçmesiyle meşhur Judd'un bu sözleri şaşırttı. 

Ding Junhui 


Ding Junhui'nin basketbol sevgisini size anlatamayız. Geçen hafta yine basketbol oynarken görülen Ding'in bu oyundan keyif aldığı görüldü. Eğer Ding snooker oyuncusu olmasaydı, basketbolda guard pozisyonu için iyi bir oyuncu olabilirdi.

Neil Robertson 


Neil Robertson Shanghai Masters için düzenlenen açılış toplantısındaki hiç alışık olmadığımız asık suratı ile göründü. Galiba bu Avustralyalı'yı sıkan bir şeyler var.

John Higgins/Judd Trump 


John Higgins'in keyfi Shanghai Masters turnuvası boyunca yerindeydi. Bitiş partisi için Judd Trump ile bardaklara şampanya döken Shanghai Masters şampiyonu John Higgins'in yüzündeki mutlu gülümseyiş gözlerden kaçmadı. Aynı zamanda Judd'un yüz ifadesinde de mutluluk vardı. Finaldeki agresiflik nerede, partideki dostluk nerede... 

Mark Allen/John Higgins/Stuart Bingham/Shaun Murphy 

Premier League Snooker için her hafta düzenlenecek olan Quick-Fire Questions videolarının ilk bölümünde Mark Allen, John Higgins, Stuart Bingham ve Shaun Murphy, John McDonald'ın sorularını yanıtladı ve işte bu eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. Bu eğlenceli video ile bu yazıyı tamamlıyoruz. Haftaya görüşmek üzere! 





6 yorum:

  1. Roket yaşlanıyor, Federer yaşlanıyor...İkisi de muazzam yetenekli.Parasal sıralama sistemi ne zaman devreye giriyor?Bu hafta da ilginç olaylar olmuş.hahaha judd her pozverişinde saati gösteriyor :D.Finalde kaybedince partiler de boy gösterememiş anlaşılan.Üzülmesin geçer Higgins bu adam büyücü beyler :D.Snookercıların kanser hastalarına destek vermeleri gayet iyi.Ancak sadece bu destek bileklik takmakla kalıyorsa biraz showa kaçan hareketler bunlar.Hatırlatalım, Efsane oyuncu Alex Higgins gırtlak kanseri yüzünden vefat etmişti.Alex hastayken hiç yardım etmediler ki yardım edilseydi yaşam süresi artacaktı.Hatta Roketin ,Alexin ölümü hakkında günah çıkarırcasına " O na çok yardım edemedik etmeliydik" gibisinden laflar etmişti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2014'te başlıyor para sıralaması.Maddi yardımı gizliden yapıyorlardır muhtemelen, zaten uygun olanı da o :)

      Yarın gelecek yazı derken geliverdi :)

      Sil
  2. Selamlar, yazı için emeği geçenlerin eline sağlık

    Ronnienin ekimdeki turnuvadaki ilk tur rakibi falan belli değil dimi daha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır sadece tabloda ki yeri belli.En üstünde tablonun :)

      Sil
  3. :D umalım turnuvanın sonundada en üstte bitirsin :D

    YanıtlaSil