27 Şubat 2012 Pazartesi

World Open 1.Gün

World Open yeni mekanıyla açılışını yaptı.Wildcard turu maçlarının gerçekleştirildiği ilk gün sonunda son 32 kadrosu tamamlandı.


Altı Çinli oyuncunun yer aldığı wildcard turunda maçlar tamamlandı.Büyük ölçüde favori olanların kazandığı maçlar sonunda iki Çinli ana tabloda yerini almayı başardı.

Galler'de ana tabloya kalan ve ilk turda Selby'i elemeye çok yaklaşan Baird, Çinli rakibi Jin Long'a 5-3 kaybederken, karar oyununa giden maçta Nigel Bond, Lu Ning'e 5-4 kaybetti.

Harika bir performansla 101, 101 ve 135'lik serilere imza atan Holt, Lu Haotian'ı 5-4 ile mağlup etmeyi başardı.Joe Perry, Maimaiti karşısında rahat bir şekilde 5-0 galip gelirken, genç oyuncu Jimmy Robertson etkileyici bir performansla 5-2'lik skora ulaştı ve ana tablo gören diğer isim oldu.

Günün en enteresan olayı ise Robert Milkins-Thirapongpaiboon maçında yaşandı.Maçın altıncı frameinde son siyaha kalan frame enteresan bir şekilde sonuçlandı.Tayland'lı Thirapongpaiboon sert bir vuruşla siyahı cebe göndermeyi denedi ancak cebin ağzından seken top bandın üzerine zıpladı ve sağ siyah cebe doğru hareket ederek adeta basket oldu.Taylandlı bu frami alarak skoru 4-2'ye getirse de maçtan 5-3 mağlup ayrıldı.



Wildcard turunun toplu sonuçları şöyle;

Sam Baird 3-5 Jin Long
Robert Milkins 5-3 Thanawat Thirapongpaiboon
Mark King 5-2 Hossein Vafaei Ayouri
Tom Ford 5-4 Lu Haotian
Jimmy Robertson 5-2 Zhou Yuelong
Joe Perry 5-0 Rouzi Maimati
Michael Holt 5-4 Zhu Yinhui
Nigel Bond 4-5 Lu Ning

Bu skorlar sonucunda son 32 turunda kalan eşleşmeler şöyle oluştu;

Stephen Maguire - Robert Milkins
Ding Junhui - Jin Long
Mark Williams - Mark King
Tom Ford - Ronnie(Çekildi, Ford bye geçiyor)
Mark Allen - Jimmy Robertson
Matthew Stevens - Joe Perry
Stuart Bingham - Michael Holt
Mark Selby - Lu Ning

World Open'da ikinci gün maç programı ve yayın akışına buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder