11 Şubat 2012 Cumartesi

CLS Grup 5-6

Premier League için mücadelenin sürdüğü CLS'de iki grupta daha şampiyonlar belli oldu.


PL için son durak olan yedinci grup öncesinde maçlar tamamlandı.Barry Hawkins ve Mark Allen'ın Final Grubu'na kaldığı haftada Selby turnuvaya veda etti.

Shanghai Masters ile PL'ye katılmayı zaten garantilemiş olan Selby, CLS finallerinde yer alamayacak.Grup 5'te ilk sırayı alarak play-off'a kalmasına rağmen Mark King'e kaybeden Allen, Grup 6'da hedefine ulaştı.Grup 5 şampiyonu olan Hawkins, finalde Mark King'i 3-2 ile geçerken altıncı grupta şampiyon olan Allen da aynı skorla Gallerli rakibi Dominic Dale'i 3-2 mağlup etti.

Altıncı grup play-off'larında yer alan Ebdon, Dale ve Marcus Campbell ile beraber grupta beşinci sıraya yerleşen Joe Perry son şans olan yedinci gruba yol aldılar.

Dale maçı sonrasında final grubuna kalan Allen şunları söyledi;

"Final grubuna kalmak beni rahatlattı çünkü önceki gruplarda bu şansı bulmuştum ama Selby ve Mark King'e yenilmiştim.Final Grubuna gidene kadar bir turnuvada olduğunuzu hissedemiyorsunuz.Haftalar içerisinde antrenman yapmak için iyi bir şans.Premier League büyük bir olay ve Sky bunu daha da güzel bir hale getiriyor."

Judd Trump, Shaun Murphy, Neil Robertson, Mark Davis ,Barry Hawkins ve Mark Allen'ın yer aldığı Final Grubunun son ismi 19-20 Mart'ta gerçekleştirilecek yedinci grup maçlarıyla belirlenecek.

İki grubun maçları sonunda, 500£'luk en yüksek seri ödülü 142'lik serisi ile Ebdon'ın oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder