2 Ağustos 2011 Salı

Brezilya Masters Eşleşmeleri

Sezonun yeni davet turnuvaları arasında yerini bu sene alan Brezilya Masters'da eşleşme tablosu ve katılımcılar belli oldu.


15-18 Eylül tarihlerinde düzenlenecek turnuva çok önceden duyrulmuş ve Çin'den sonra takvimin ikinci deniz aşırı turnuvası olmuştu.Ağustos ayının başıyla beraber katılımcılar ve eşleşmeler de belirlendi.Katılımcı listesi şu şekilde;

Stephen Hendry, Steve Davis, Shaun Murphy, Graeme Dott, Peter Ebdon, Mark Selby, Ali Carter,t Mark Allen, Stuart Bingham, Ricky Walden, Mark Davis, Stephen Lee, Jamie Cope ve Brezilyalı Igor Figueiredo.

Geriye kalan iki katılımcı ise gerçekleştirilecek wildcard turunun ardından belirlenecek.Eşleşme tablosu ise şu şekilde gerçekleşti;


Katılımcılar arasında ilk 16'da yer alan oyuncuların olmaması da dikkat çekici.John Higgins, Ronnie, Maguire, Trump, Ding gibi oyuncular turnuvaya katılım göstermediler.

Turnuvayla ilgili önceki habere buradan ulaşabilirsiniz.

7 yorum:

  1. yarı final eşleşmeleri mark selby-jamie cope ve shaun murphy-ali carter olacaktır,final mark selby-shaun murphy ve kazanan da shaun murphy olacaktır

    YanıtlaSil
  2. Şimdilik öyle gözüküyor ancak Carter, Shaun'ı baltalayabilir.

    YanıtlaSil
  3. Çok uzak diye gitmek istemedi anlaşılan.Hakikaten uzak orası da :)) Kendini The Masters'a saklıyordur belki kim bilir :)

    YanıtlaSil
  4. İnşallah zaten 2 senedir dua ediyoruz kazansın bir şeyler diye olmuyo :D ronnie mastersı 17 yaşında kazanmıştı değilmi kimi yenmişti o zaman ?

    YanıtlaSil
  5. 17 yaşında kazandığı Uk Championship'ti. Hendry'i 10-6 ile geçmişti.Masters'ı ise 19 yaşında John Higgins 9-3 mağlup ederek kazanmıştı.

    YanıtlaSil
  6. Mastersı en geç kazanan Ronnie ama dimi ve en çok final oynayan ben mastersıda 17 hatırlıyodum ama :D yanlışmış.

    YanıtlaSil