1 Ağustos 2011 Pazartesi

Shanghai Ön Elemeleri 1.Gün

Eylül ayında düzenlenecek olan Shanghai Masters'ın ön elemeleri bugün başladı.İlk turun tamamlandığı günde en büyük sürprizi ise maçların canlı yayınlanması oldu.


Yıllardır snooker izleyicilerinin yakındığı bir konu olan ön elemeleri canlı olarak izleyememe problemi bugün sürpriz bir şekilde ortadan kalktı.İki maçın canlı olarak yayınlandığı ilk gün Çinli oyuncuların üstünlüğü ile geçildi.

Dünya Kupasın'da katılımcı olarak gördüğümüz bir çok isim bugün ön elemelerin ilk turunda mücadele ettiler.Higgins, Maguire, Fu gibi isimler karşısında aldığı galibiyetler ve soğukkanlılığı ile dikkatleri bir anda üzerine çeken Polonyalı Filipiak üzücü bir skor aldı.Andrew Norman ile karşılaşan 15 yaşındaki oyuncu 5-0 mağlup olurken, Bjorn Haneveer turnuvadan çekildi.Omzundan yaşadığı problem nedeniyle çekildiğini açıklayan Belçikalı önümüzde ki üç PTC'den de çekildiğini bildirdi.

Dünya Kupasında bir türlü istediği gibi oynayamayan ve kaybettikleri maçlarda kendini suçlu olarak ilan eden Wattana 5-1 galip gelirken, Çinli Pengfei ve Li Yan'da turu geçen taraf oldular.Li Yan'ın rakibi kendisi gibi Çinli olan Liu Chuang olurken, Pengfei de yine bir Çinli Liu Song ile eşleşti.

Bugün alınan toplu sonuçlar şöyle;


Tian Pengfei 5 - 3  Dechawat Poomjaeng
Michael White 5 - 1  Simon Bedford
James Wattana 5 - 1  Matthew Couch h2h
David Hogan w/o  Bjorn Haneveer
Li Yan 5 - 2  Paul S Davison
Aditya Mehta 5 - 0  Stuart Carrington
David Grace 5 - 1  Daniel Wells
Adam Wicheard 5 - 0  Scott Mackenzie
Robin Hull 5 - 3  Andrew Pagett
Andrew Norman 5 - 0  Kacper Filipiak
Passakorn Suwannawat 5 - 2  Adam Duffy
Yu Delu 5 - 1  Sam Baird
Kurt Maflin 5 - 2  Sam Craigie
Cao Yupeng 5 - 4  Joe Meara
Ben Woollaston 5 - 3  David Gilbert
David Morris 5 - 3  Liam Highfield


Ön elemelerin güncen eşleşme tablosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder