8 Aralık 2010 Çarşamba

Higgins Israrcı

Ayağının tozuyla katıldığı EPTC5-Almanya'da şampiyonluk kazanan ve EPTC6-Prag Classic'te final oynayan Higgins sıralama takviminin en prestijli ikinci turnuvası olan Uk Championship'te de finale adım adım yaklaşıyor.



Bir önceki turda kendisi gibi İskoç olan rakibi Dott'ı geride bırakan Higgins bu kez yine bir İskoç'a karşı mücadele veriyor.Uzun zamandır düşüşünü durduramayan Stephen Maguire karşısında çıktığı çeyrek final ilk seansında zaman zaman kötü izlenim verse de, 5-3'lük skorla avantajı yakalayan Higgins yarı final için biletin yarısından tutmuş durumda.Kötü oynamasına rağmen rakibinin çokta gerisinde bulunmayan Maguire ise umutlarını korumaya devam ediyor.

Günün diğer maçı ise Mark Allen ile turnuvanın süprizcisi Bingham arasında gerçekleştiriliyor.İlk seansında Allen'ın üstünlük kurduğu mücadelenin ilk seansı 5-3 sonuçlarınken, İrlandalı oyuncu Allen bir de yüzlük seri gerçekleştirerek kendine olan güvenini artırdı.

Bu iki maçın son seansı bugün(8 Aralık) saat 22:00'da gerçekleştirilecek ve ilk yarı finalistler bu akşam belli olacak.

4 yorum:

  1. Higgins'i döndükten sonra izleme fırsatı bulmadım.Çok şey kaçırmadık umarım.Ama ne zaman eurosport'u açsam denk gelmiyorum.Maç saatlerinin ve tekrar yayınlarının tam olarak olduğu bir link verirmisiniz acaba?

    YanıtlaSil
  2. @takkerman,

    Yorumlarını daha sık görmek isteriz :) Tüm gün yayın akışına;

    http://snookertr.blogspot.com/2010/12/uk-championship-yayn-aks.html

    adresinden ulaşabilirsin.Her gün güncelleniyor.Bunun dışında ise Stephen Lee-Higgins ilk tur maçı güzeldi.Özellikle ilk seansta iki oyuncu da çok kaliteli oyun ortaya koydular.

    YanıtlaSil
  3. ah şu lanet olası öss belası yüzünden ücretsiz snooker eğitimi fırsatını da kaçırmış bulunmaktayım.Ama üniversitede mümkün olursa böyle bir blogda yazı yazmayı çok isterim.Tabii yıllardır snookerla ilgilenen sen kadar iyi yazamasamda en azından birşeyler karalamaya çalışırım:)

    YanıtlaSil
  4. Aaa üzüldüm gerçekten.Hele ki yurt dışındaysa eğitim şansı gerçekten güzel bir fırsatmış.Snooker ile ilgilenen ve bir şeyler karalayabilen kişilerle beraber yazmak isterim ben de :)

    YanıtlaSil