4 Mayıs 2013 Cumartesi

Dünya Şampiyonası 14.Gün

Yarı finallerin ikinci gününde Ronnie ve Walden küçük bir avantajla final arefesine gitmeyi başardı.



Crucible'da yarı finallerin ikinci günü de geride kaldı.Hawkins dün oluşan 4 framelik farkı bugün 2'ye indirmeyi başarırken, Rocket vites yükselterek fark açmayı başardı.

Bugün iki seansı oynanan Ronnie-Judd mücadelesinin kapanışında skor 14-10 Ronnie lehine geldi.Dün gerçekleştirilen ilk seansa göre düşen tempoda önde koşan taraf olmayı başaran Ronnie, rakibine kritik bir kaç frame kaptırmasına rağmen gece sonunda önemli bir avantaj elde etti.Rocket'in 90, 93, 62 ve 89'luk serilerine Judd 117 ile cevap verdi.Maçın son seansı yarın saat 16:30'da gerçekleştirilecek.

Barry Hawkins ise dün 6-2 geride kapadığı ilk seansın ardından bugün farkı ikiye indirdi.Oldukça ağır tempoda ilerleyen maçın ilk bölümünde en yüksek seri 36'yı geçmezken ikinci bölümde Ricky'den gelen 106 ve 53'lük seriler bu duruma son verdi.Hawkins için ise bu durum değişmedi.Maçın kalan iki seansı yarın 12:00 ve 21:00'da oynanacak.

Yarı finallerde 17 frame'e ilk ulaşan finale yükselmiş olacak.Cumartesi gününün tv programına buradan ulaşabilirsiniz.

Fotoğraf: Monique Limbos

2 yorum:

  1. Eğer,son dünyaşampiyonası ise kazanıp,birde üstüne 147 çekip.Hadi bana eywallah ağalar desin.Çok yakışır.Ronnie futbolcu olsa;Messinin ruhu, Roketin ruhunun önünde diz çöker,tövbe isterdi.

    YanıtlaSil