2 Mayıs 2013 Perşembe

İlk Seansta Eşitlik

Merakla beklenen yarı final mücadelesinin ilk seansı gerçekleşti ve eşitlik bozulmadı.



Dünya Şampiyonası yarı finalleri Ronnie-Judd mücadelesi ile başladı.Tüm izleyicilerin heyecanla beklediği maçın ilk seansında 8 frame oyuncular arasında paylaşıldı.

Maça iyi başlayan, iyi götüren Rocket seans arasına 3-1'lik üstünlükle girmeyi başardı.Siyah oyununa kalan ikinci framede, Ronnie siyahı kesmeyi başaramayınca Judd ilk frameini almış oldu.Seans arasından kısa bir süre sonra 4-1'i bulan Ronnie yarına önde gidecek görüntüsünü verse de maç bu yönde ilerlemedi.Kalan 3 framein tamamında şanslar bulan ancak güvenli vuruş departmanında sıkıntılar yaşayan Ronnie rakibine eşitlik için davet çıkardı.Seans arasından sonra uzun potlarını da toparlayan Judd, Ronnie'nin ikramlarını iyi kullandı ve üst üste aldığı üç framele eşitliği buldu.

Maçın kalan üç seansı yarın 12:00, 21:00 ve cumartesi 16:30 seansında gerçekleştirilecek.

İkinci yarı final maçında ise Walden bir adım önde koşan taraf oldu.Seans boyunca düşük tempoda giden mücadelede Ricky 6-2'lik avantaj sağlayan taraf oldu.2008 Shanghai şampiyonu 91, 105, 60 ve 119'luk serileri ile ağır tempoda giden maça nefes aldırdı.Bu maçı ise yarın 16:30 ve cumartesi 12:00, 21:00 seanslarıyla beraber tamamlanacak.

Cuma gününün tv yayın akışına buradan ulaşabilirsiniz.

Fotoğraf: Monique Limbos

1 yorum:

  1. Dedigim gibi oldu.
    ronnie uzun toplari judd a kaptirinca judd dengeyi sagladi.
    buldugu ilk sanslari degerlendirmeli ronnie. judd düne oranla daha az hata yapiyor.diger seanslarda oldukca cekismeli gececek.

    YanıtlaSil