6 Mayıs 2013 Pazartesi

Avantaj Ronnie'de

Crucible'da finalin ilk günü izleyicileri snookera doyurdu.



Dünya Şampiyonası finalinin ilk gününde keyifli bir snooker vardı.Her iki oyuncununda yüksek düzeyde performans sergilediği seanslar sonunda Ronnie 10-7'lik üstünlük kurmayı başardı ve avantajı yakalayan taraf oldu.

Maçın iki seansı sonunda her iki oyuncudan toplam 5 yüzlük gelirken bunların dördünü Ronnie gerçekleştirdi.Rocket bu serileri ile Hendry'nin Crucible'da gerçekleştirdiği 127 yüzlük seri rekorunu da geride bıraktı.Rocket'in yüzlük seri sayısı 129.

Maçın sabah seansını 5-3 önde kapayan Ronnie seansın ilk frameini kazanarak açılış framelerinden kaybetmeme geleneğini sürdürdü ancak akşam seansında bu gelenek sona erdi.Turnuva boyunca hiç bir maçta geriye düşmemiş olan Ronnie'nin bu alışkanlığı da Hawkins tarafından sona erdirildi.Maçın ilk seansında Hawkins 2-0 geriden gelerek 2-3 öne geçmeyi başarmıştı.

Maçın kalan 18 frame'i yarın gerçekleştirilecek. 16:30 da başlayacak olan ilk seansda 8 kapanış seansında ise 10 frame oynanacak.Son günün tv yayın akışına buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder