24 Nisan 2013 Çarşamba

Dünya Şampiyonası 5.Gün

Dünya Şampiyonasında beşinci günün ardından ikinci turda yer alacak 14. isim de belli oldu.


Bu yıl şampiyonluğun kuvvetli adaylarından olan Selby, Selt karşısında bir ara duraklasa da maçını 10-4 kazanmayı başardı ve son 16 turunda Hawkins'in rakibi oldu.

Şampiyonluğun diğer bir adayı olan Neil için ilk seans beklenen rahatlıkta geçmedi.Milkins'e karşı tek framelik üstünlük kurabilen Aussie, yarın öğlen seansında maçını sonlandıracak.Dün 7-2 önde kapadığı ilk seansın ardından bugün işi bitiren Ding, McManus karşısında 10-5 galip gelerek Mark King'in rakibi oldu.

Galli Matthew Stevens 6-3 geriden başladığı maçta geri dönüş için atak yapıp skoru 9-7'ye kadar getirse de son frameden kaçırdığı mavi geri dönüş yolunu baltaladı ve Fu maçı 10-7 kazanan taraf oldu.Son altı Dünya Şampiyonasında yalnızca bir kez son 16 gören Hong Konglu'nun rakibi Dale'i 10-5 ile geçen Trump.

Dünya Şampiyonasında ikinci tur maçları yarın başlayacak.En iyi 25 frame üzerinden oynanacak maçlar 8/8/9 frame şeklinde gerçekleştirilecek.25 Nisan Perşembe gününün maç programı ve tv yayın akışına buradan ulaşabilirsiniz.

Fotoğraf:Monique Limbos

4 yorum:

  1. aman tanrım, istatistikler hakikaten mini etek gibiymiş, şunlara bakın ! (bir de sonuca bakın)

    * total points : n.robertson 1043 - 857 r.milkins
    * balls potted : n.robertson 295 - 238 r.milkins
    * pot success : n.robertson %87 - %85 r.milkins
    * long pot suc.: n.robertson %58 - %55 r.milkins
    * savety suc. : n.robertson %81 - %82 r.milkins
    * highest break: n.robertson 143 - 88 r.milkins
    SONUÇ : n.robertson 8 - 10 r.milkins

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yıllardır snooker takip ederim ama ilk defa yazma ihtiyacı duydum. bu istatistikler ve bu sonuç gerçekten çok ama çok ilginç...

      Sil
    2. Tabi her zaman yüksek seriler yapmak size tur getirmez.Oyunu hem akıllı oynayıp hem yüksek seri üretiyorsanız zaten karşınızda duramaz.Çin Açık Neil'ı yordu hem kafa olarak hem de beden olarak, bunu önceden de belirtmiştim.

      Sil
  2. helal olsun milkins e. bu sayede bir soytaridan daha kurtulmus olduk. darisi ikinci soytarinin basina.china open in kimseye yaramadigini bir kez daha gördük. milkins sabirli, akilli ve gösteristen uzak( sade ) oynadi.robertson dan daha hizli oynamasina ragmen ondan daha az hata yapti. yani masanin etrafinda 10 saat tur atmak pek de birsey kazandirmiyor.
    istatistiklere gelince, hepsi teferruat, kazanan sonucta milkins.

    YanıtlaSil