2 Kasım 2012 Cuma

Bu Çocuk Bir Harika


  International Championship 2012'de ilk finalist belli oldu.


  Round 2 ve çeyrek finalde fırtına gibi esen Peter Ebdon, Judd Trump'a karşı varlık gösteremedi. Bulduğu fırsatları iyi değerlendiremeyen Ebdon, son iki yılın flaş oyuncusu Judd Trump'a karşı hezimete uğradı.

  Maça hızlı başlayan Judd kısa sürede skoru 4-1'e getirdi. Seans arasına 7-1'lik farkla önde giren Judd, ikinci seansta da rakibini umutlandırmadan maçı tamamlayarak adını finale yazdırdı. Judd Trump böylece geçici sıralamada 1 numaralı koltuğu Mark Selby'den devraldı. 9-1

Judd maçın ardından basın toplantısında


 Finalde ise karşısına iki eski Dünya Şampiyonu'ndan biri gelecek. Ya Neil Robertson? Ya Shaun Murphy?

8 yorum:

  1. judd in ebbo ya karsi yenilgisi hayal kirikligi olurdu.asil peter in yari final görmesi büyük basari.o da son yillarda genc bir oyuncu gibi isildiyor, ikinci baharini yasiyor adeta.judd kupa kaldirmayi ögrenmeye basladi, umarim 30 una varmadan dünya sampiyonu olur.

    YanıtlaSil
  2. Son 3 turnuvadır Peter Ebdon, ilk 16 oyuncularının korkulu rüyası haline geldi. Çok formda. China Open ona ilaç gibi geldi. Bence Judd, biraz daha komplike oynamaya çalışırsa (ki günden güne bu yolda ilerlediğini gösteren sinyaller veriyor) önümüzdeki 3 yıl içerisinde olmaması için hiç bir engel yok.

    YanıtlaSil
  3. Selam finale yaklaşırken kayıtsız kalamadım :)Finallere ulaşmak iyidir güzeldir de kazanamaya kazanamaya ağır etki yapabilir.Judd Çin'i sevmiyorum der ama üçüncü finali burada.

    Neil-Judd arasında ki 2012 Masters maçını düşünüyorum.Sırf neler olacağını merak ettiğimden finalde Neil'ı istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. şimdi onlar düşünsün:)selam!!!!yorum yazacaktım erken saatlerde ama sırf emir arkadaşı bekledim:)valla number one olmak kolay deyil,bu saatten sonra kim gelse fark etmez:D(sesli gülüyorum)ne güzel söylemiş furkan arkadaş 'bu çocuk bir harika'diye hay ağzınız bal yesin emi:)şimdi serhan arkadaşı'da bekliyorum diyeceğim ama saatte hayli geç oldu:)yarını iple çekiyorum(bir insan herzamanda yanılmazya)bu sefer kırıcaz şeytanın bacağını.COME ON judd COME ON!!!!!!!!:)

    YanıtlaSil
  5. Yarın Neil finale çıkarsa, pazar günü maçı taraftar olarak izleyeceğim. Uzun süredir önemli bir maçta kaliteli bir oyuncu karşısında bir finalde oturup izleyemedim. O heyecanı özledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ufak bir detay, Ağır bir Neil Robertson taraftarıyım. Ama Judd-Neil finali gerçekten heyecan verici olacak :)

      Sil
  6. Özellikle eurosport tr yorumcularının Judd'ı acımasız eleştirdiklerini düşünüyorum.Judd her zaman istikrarlı oyun sergilemese de sonuc genellikle tatmin edici ve seyri gercekten keyif verici Nail Bey ile final kesinlikle heyecanlı olur

    YanıtlaSil
  7. Yanlış anlaşılmasın Judd'ın hakkını yemiyorum :D Çok büyük beklentileri yıllarca karşılayamamak ve ardından çok kısa bir sürede, sadece 1.5 yılda, Dünya 1 numarası olmak harika bir iş.

    Trump'ın kafaca yaşadığı sıkıntıları var.Özellikle beklemediği mağlubiyetler sonundaki çıkışları biraz antipatik kılıyor kendisini.Yoksa oyun tarzına laf edemeyiz :)

    YanıtlaSil