7 Ekim 2012 Pazar

Bu Hafta Neler Oldu? #3

David Grace'in yaptığı Neil Robertson portresi bir beyin kanseri hastasının ameliyat parası için açık arttırmada satıldı. Mark Williams'ın yeni doğacak bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Judd Trump ile Jack Lisowski GT-R'ın keyfini yaşadılar. Ronnie O'Sullivan ise kendisini eleştirenlere ateş püskürdü. Bu hafta ilginç şeyler oldu. Hepsi "Bu Hafta Neler Oldu?"da.



Mark J. Williams



Bu hafta sosyal medyada en çok takılan snooker oyuncusu Mark J. Williams'tı. Karısı Joanne Dent Williams da ondan geri kalmadı tabii ki. Mark J. Williams çocukları Connor ile Kian ile birlikte Son Durak 5 filmini izlediğini belirtirken  Twitter'da bu ilginç yazıyı yazdı;
8 ve 5 yaşındakilerle birlikte Son Durak 5 filmini izlemek yanlış mı? Oh, bu onların yerinde seçimi oldu. #ConnorİleKianİçinKabuslar 
Öte yandan Tencent Weibo'da Mark J. Williams doğacak çocuğunun cinsiyetinin belli olduğunu fakat karısı Joanne Dent Williams'ın cinsiyetini söylemediğini bildirdi:
Bebeğimizin cinsiyeti belli oldu fakat Joanne bana şu an bir şey söylemedi. O patronmuş. 
 Neil Robertson/David Grace 



Snooker oyuncusu David Grace, Twitter'dan Neil Robertson'un tablosunu yaptığını ve tabloyu cumartesi günü açık attrımada satacağını bildirdi. Tüm geliri ise York'ta yaşayan 6 yaşındaki Blaise adlı beyin tümörü kanseri hastasının ameliyatı için harcanacağını da ekledi. Geçen Cumartesi günü açık arttırmaya Neil Robertson başta olmak üzere snooker yazarları Snookerbacker, Snooker Scene yazarı Dave Hendon, Pro Snooker yazarı Matt de katıldı. Açık arttırma James Hawksworth adlı teklifçinin Neil Robertson imzalı tablotu 260.000 pound'a satın almasıyla son buldu.

Judd Trump



Judd Trump aramıza döndü... Judd Trump GT-R'ı deneme fırsatı buldu. Jack Lisowski ise Judd'un fotoğraflarını küfürlü bir yorumla kendi Twitter hesabında yayınladı. Öte yandan bu hafta ortalarında yine arkadaşları ile birlikte bir partiye giderek kafalrını dağıttılar.

Ronnie O'Sullivan


3 hafta sonra Çin'de düzenlenecek Uluslararası Açık turnuvasında snooker severlerin kendisine hasretine sonlandıracak olan Ronnie O'Sullivan, kendisine eleştirenlere yanıt verdi. 2005 dünya şampiyonu Shaun Murphy dahil olmak üzere bazı oyuncular, bu sezon kaçırdığı turnuvalar için O'Sullivan'ı oyunun gerçek elçisi rolünü üstlenmediğini söylediler. The Rocket ise Daily Star'a şu demeçleri verdi:
Ben bu oyunun gerçek elçisi olamadığım için eleştiriliyorum. Onlar dünya şampiyonu olduktan sonra iyi oynamıyorlar ama belki para için bu turnuvalarda bulunuyorlar. Onlar ünlü ve şöhretli olmak istiyorlar. Onlar birincilik, ikincilik, üçüncülük ve dördüncülükleriyle mutlular. Fakat benim için bu durum böyle değil. Ben snooker oyununda oynamak, oyunun keyfini yaşamak, yarışmak ve kazanmak istiyorum.


2 yorum:

  1. ilginç haberler için teşekkürler.Williams ailesine katılacak yeni bebek hayırlı olur umarım.Judd ve ekibi tam gaz devam ediyor anlaşılan :D.Ronnie yi eleştirenlerin sonu masa üzerinde çok fena bitiyor aman diyelim Shaun.Shaun Roketten ayar yemekten bıkmadı mı acaba?.:D

    YanıtlaSil
  2. Ronnie o haberde sanırım Murphy'nin eski eleştirisine atıf yapmıştı.2011 WC öncesinde çok atıp tutmuştu Shaun hatırlarsınız.

    Mark Williams'tan yeni evladına da nasıl parende atılır dersi vermesini bekliyoruz :D

    YanıtlaSil