28 Eylül 2012 Cuma

Premier League Snooker 4.Hafta

Premier League'de dün 4. hafta maçları gerçekleştirildi.Mark Allen ve Neil Robertson aldıkları galibiyetlerle yarı final umutlarını sürdürmeye devam etti.


Banbury'de gerçekleştirilen dördüncü hafta Neil ve Allen'ın galibiyetleriyle sonuçlandı.Her iki isimde maça kötü başlamasına rağmen rakibine diş geçirmeyi başardı.

Gecenin açılışını Allen ve Ebdon gerçekleştirdi.İlk frame'i kaybettikten sonra üst üste üç frame kazanarak skoru 3-1'e getiren Kuzey İrlandalı galibiyete yakın oynayan taraf oldu.Ebdon'ın 108'i ile skor 3-2'ye gelse de son framede ki 69 Allen'a galibiyeti getirdi.Ebdon ise 108'lik serisiyle beraber PL kasasına bin £ daha eklemeyi başardı.Allen'ın maç sonu açıklamaları şöyle;

"Maça biraz gergin ve yavaş başladım ancak sonrasında toparlayarak iyi bir oyun ortaya koydum.8 yıldır profesyonelim ve oyundan keyif alıyorum.Buradaki seyirci harika size oynama isteği veriyor.Buna rağmen maç başı gerginliğinden kurtulabilmiş değilim.

Peter ile oynuyorsanız her zaman en iyi şekilde hazır olmanız gerekli.Vuruş süresi ile ilgili bir sorun yaşamıyorum zaten normalde de 20 saniye civarında oynarım.Ancak bazı güvenli vuruşlar sorun olabiliyor."


Günün kapanışında uzun potlarda başarılı iki isim karşı karşıya geldi.Masters finalinde 10-6 geçtiği rakibini bu kez 4-2 geçmeyi başaran Neil grupta 2'de iki yaptı ve birinci sıradaki yerini korudu. Her iki oyuncunun da yüzlük seri çıkardığı maça iyi başlayan Murphy devam eden framelerde şanssız anlar da yaşadı.Avustralyalı'nın maç sonu açıklamaları ise şöyle;

"Yeni bir ıstakayla bu maça çıktığımı düşünürsek iyi bir galibiyet oldu diyebilirim.Standartlarımın biraz altında kalmış olsam da bu geceki skor için mutluyum."

Premier League'de beşinci hafta 4 Ekim'de Southampton'da gerçekleştirilecek.Beşinci hafta programı şöyle;

Stuart Bingham v Ding Junhui
Judd Trump v Peter Ebdon

Dün geceyi kaçıranlar Neil-Shaun maçına buradan, Allen-Ebdon maçına ise buradan ulaşabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder