23 Eylül 2012 Pazar

Higgins'ten 6. Maksimum

Bugün gerçekleştirilen Shanghai Masters 2012 finalinde Higgins'ten maksimum geldi.İskoç oyuncu 5-0 geride olduğu maçın altıncı frameinde bulduğu maksimumla kariyerinde ki 6. maksimum seriye ulaşırken, toplam sayıda Ronnie ve Hendry'nin arkasında yer almaya devam etti.

Higgins maçın ilk seansını 7-2 geride kapadı.Kaçıranlar için maksimum;

4 yorum:

  1. şikeci mikeci ama adam bu snookeri izlenebilir yapıyo.Niye kimse yorum yazmamış.Anlamadım:DRonnie yi 147 ler sıralamasında geçebileceğini zannetmiyorum.Ayrıca bugün PTC polonya başlıyo yanlış hatırlamıyorsam.Eurosport 2 ye sahip snooker severler izleyebilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de anlamadım :) Higgins'e karşı ön yargılar oluştu bi kere.Gerçi ben kurban edildi kanaatindeyim ama neyse:)

      Sil
    2. yok yaw unutmuşlardır o olayı bende şakasına takıldım reyize.Masa üzerinde gömleğinin düğmesi temas etse toplara hakeme " ben faul yaptım laaa" diyen adamlar kolay kolay şike yapmaz geliyo bana.Ulan yorum yazarken Messi reyiz de taktı ağlara topu iyimi ?:D.İki reyize de selam olsun burdan :D.Siteyi takip edenlerin çoğunluğu Trupçı heralde :D::D:D:::D:D:

      Sil
    3. Ahah Ronaldo da attı bari :D Neyse konu dağılmasın :) Evet son zamanın yükselişte olan ismi olduğu için bir hayli seveni var.Ama bir o kadar da antipati duyan var çocuğa :)

      Sil