22 Eylül 2012 Cumartesi

Bu Hafta Neler Oldu? #1

Bugün Snooker Türkiye blogunda yeni bir bölüm başlıyor: "Bu Hafta Neler Oldu?" Bu bölümde snooker oyuncularının maç dışındaki yaptıkları ile hakkındaki bazı dedikoduları ele alınacak.



İşte bu haftanın olan biteni.

Mark Allen 


Bu sezonun 1. yarısı Mark Allen'a Çin, fazlasıyla masraflı geldi. Mark Allen Shanghai Masters'da Judd Trump'a talihsiz bir bir biçimde elendi. Bir de bu yetmemiş gibi ikinci kötü haber de Çin'de kullandığı telefon hattından gelen mesajla geldi. Mesajda Allen'ın aylık kredi sınırını aştığı, 1469.45 pound harcadığı yazıyor. Allen bu mesajı Twitter hesabından da paylaştı. Bu kadar fazla ücret gelmesinin sebebi ya WI-FI kullanmaması ya Twitter'da çok vakit harcaması ya da sevgilisi Kyla McGuigan'la telefonda görüşmesi. Ya da hepsi.

Shaun Murphy & Stuart Bingham



Stuart Bingham, Shaun Murphy ile birlikte Shanghai Masters'ta oynayacakları çeyrek final maçından önce iyi bir akşam yemeği yediklerini belirtti. Ball-run Twitter'da şöyle yazdı:
"Shaun ile birlikte akşam yemeğindeydik ve çok güzeldi. Ama şimdi show zamanı çünkü onu yeneceğim" 
Shaun Murphy ise bu twite yanıtsız kalamadı ve cevap verdi:
"Kaybeden tatlı alır" 
 Maç oynandı ve Magician maçı rahat bir biçimde aldı. Böylece tatlıyı alan Stuart Bingham oldu.

Judd Trump


Judd Trump, Mark J. Williams'la oynadığı maçtan sonra yeni aldığı saatiyle dikkatleri üzerine çekti. İsviçre orijinli parlak taşlarla kaplı Hublot saatiyle Judd, yine herkese havasını atmış oldu.

Stephen Hendry/Ken Doherty/Dennis Taylor


Stephen Hendry, Dennis Taylor ve Ken Doherty ile birlikte snooker golf oynarken görüntülendiler. The Greatest bu golften fazlasıyla keyif alırken Dennis Taylor onu zevkle izliyordu. Ken Doherty görünüşe bakılırsa bu durumdan hoşnut değil gibi.

 Neil Robertson



Neil Robertson hakkında türlü iddialar yazılıyor ama bu seferki biraz ciddi gibi. Eurosport Almanya spikeri, The Thunder'ın sevgilisi, oğlu Alexander'ın annesi Mille'den ayrıldığını iddia etti. Bakalım bu iddialar ileride  doğru mu yanlış mı çıkacak?

8 yorum:

  1. Snooker'la ilgili gelişmeleri takip ettiğim tek site burası diyebilirim. Emeği geçenlere teşekkürler. Gerçekten güzel bir platform burası.

    YanıtlaSil
  2. judd un saati fena deilmiş beğendim.Sponsorluk ta olabilir bu saat işi.Allena üzüldüm baya sanırım yurt dışı tarifesi kazığı sokmuş reyize aman diyelim.Bence bü tür haberler snooker oyuncularını daha insan gibi görmemizi sağlıyor.Onları hep masa başında yaptıklarıyla haberdar olurduk.Bu haberlerin devamı gelirse sevinirim

    YanıtlaSil
  3. Biraz geç de olsa okudum :)Güzel olmuş eline sağlık.

    Judd'ın saati benim de dikkatimi çekmişti üstelik maç sırasında da ıstakayı tuttuğu elinde saat.Rahatsızlık vermiyor mu acaba?Genel de diğer kola takarlar çünkü.

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle hazırladığım bölüm için gelen pozitif yorumları görünce mutlu oldum Çok teşekkür ederim herkese. Bu tarz haberler her hafta "Bu Hafta Neler Oldu" başlığı ile sizlerle olacak.

    Çok fazla parça varmış Hublot'larda, ağır olabilir. Ama sanırım marka sevdası ağırlık dinlemiyor :)

    YanıtlaSil
  5. Selamlar,konu dışı ama az önce eurosport spikeri ronnie 16 dısında kalıcak bu turnuvadan sonra ve ön eleme oynayacak dedi son wc şampiyonu olduğu için oynamaması gerekmiyormu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangisi söyledi bilmiyorum ama yanlış bilgi.Dünya Şampiyonu bir sonraki yıl tüm turnuvalarda 1 ve 2 numaradan seri başı olur.

      Sil
    2. Emre Özcan vardı hani sözlükteki parmamaniac, o sundu maçı.

      Sil
  6. Ya evet Emre Özcandı ,bir pozisyondada şahin gözünden higgins tam olarak göremiyordu pot için genede denedi ondan sonra cok rahat görüyodu ama kaçırdı dedi :D

    YanıtlaSil