23 Temmuz 2012 Pazartesi

UKPTC1 Maguire'ın

PTC'lerin Birleşik Krallık ayağında ilk seri gerçekleştirildi.Oyuncular için gerilim dolu finali 4-3 kazanan Maguire sezonda ki ilk galibiyetine ulaştı.



UKPTC1'de şampiyon Maguire.İskoç oyuncu finalde Lisowski'yi 4-3 geçerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Karar oyununda 42'lik serisinin ardından siyahı kaçıran Maguire şampiyonluk gitti derken Lisowski'den gelen hatalar ile maçtan galip ayrıldı.Yeni sezonda ki ilk galibiyetine ulaşan Maggi maç sonunda şunları söyledi;

"Bu turnuvaya daha farklı bir zihin yapısında geldi.Savaşmayı istedim ve gerektiğinde güvenli oynadım.Bu yıl çılgınlıklar denemeden oynamayı deneyeceğim.Eğer bu işe yaramazsa önümüzde ki sezon eskisi gibi devam edeceğim.Sanırım herkes PTC'lerden gelen puanın önemini anlamış durumda.Ayrıca 10 bin £'luk bir ödül kazanıyorsunuz ki bir hafta için gayet iyi bir para."

Final maçının tamamını buradan izleyebilirsiniz.

Snooker heyecanı 8 Ağustos'ta UKPTC2 ile devam edecek.

Fotoğraf: Monique Limbos

8 yorum:

  1. PTC ler iyi falan da ben Maguire dan büyük bir turnuva zaferi görmeyi isterim.O , bunu yapabilecek kabiliyette.Dahasi Maggi, en azindan bir WC finali oynamaliydi ve fakat zannimca treni kacirdi gibime geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. WC'de final 2012'de mümkün olabilirdi.Ancak Maguire'ın sinir kontrolü problemi var.Anlamsız vuruşlar yaparak maçı hiç edebiliyor.

      Bu yıl daha sakin oynayacağını söylüyor.Bekleyip göreceğiz.

      Sil
  2. Sevgili infazure, size bir önerim olacak.
    Profesyonel snooker arenasinda main tour a kadar yükselmis, China International elemelerinde maximum yapmis, Benson & Hedges Championship de final oynamis, benim bildigim tek Türk snooker ci olan Mehmet Hüsnü ile röportaj yapmaniz mümkün mü? Daha önceleri Almanya da yasayan iki amatör, Ali Kirim ve Soner Sari ile galiba röportaj yapmistiniz.

    Selem ve sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası denemiştim ama başarılı olamamıştım.Kıbrıs'ta yaşayan bir kaç takipçime tekrar mail attım.Bakalım geri dönüş olacak mı :)

      Sil
  3. bildigim kadariyla hüsnü, ingilterede yasayan bir kibris li.asil izini ingilterede aramak gerek ama nasil?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet UK'de doğup büyümüş.Bu durumda iş oldukça zor oluyor açıkçası.Bir kaç yere daha soralım.

      Sil
  4. Ben Mehmet Husnu'yu cok iyi taniyorum, simdi okudum bu forum'u; isterseniz ben dialog kurabilirim kendisiyle sizin icin. telefon numaraniz varsa baglanti kurabiliriz kendisiyle

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil