28 Temmuz 2012 Cumartesi

Shanghai Masters Eşleşmeleri

Takvimin üçüncü sıralama turnuvası olan Shanghai'de ön elemeler tamamlandı.



Geçtiğimiz yıllarda sezonun açılışını yapan Shanghai artan turnuva sayısıyla beraber ilk sırada ki yerini kaybetmişti.Sheffield Academy'de düzenlenen ön elemeler sonunda tablonun kalan 16 ismi de belirlendi.

Sezonun başında yer alan turnuvalara katılmayarak tatilini uzatacağını Dünya Şampiyonası sırasında belirten Higgins Shanghai için hazır durumda.Dört kez Dünya Şampiyonu tablonun üst kısmında bulunuyor.

Yer aldığı iki turda Alfie Burden ve Andrew Higginson'u geçen Steve Davis son 32'de yerini aldı.Ancak oyuncunun wildcard'dan gelecek rakibini de elemesi gerekiyor.

Jamie Jones tek ön eleme oynayarak ana tabloda yer alırken, katıldığı turda Jimmy White'ı geride bıraktı.İlk sıralama zaferlerini bu yıl kazanan Hawkins ve Mark Davis de ana tablo için yerlerini almayı başardılar.

Dünya Şampiyonasından bu yana son 32'de yer almayı başaran Doherty bu kez kapının eşiğinden döndü.İrlandalı son eleme turunda Marcus Campbell'a 5-4 mağlup oldu.

Ön elemeler sonunda Mark King, Jamie Jones, Ryan Day, Milkins, Steve Davis, O'Brien, Jimmy Robertson ve Marco Fu wildcard turunda yer alacak oyuncular oldular.

Turnuvanın eşleşme tablosuna buradan ulaşabilirsiniz.Shanghai Masters 17-23 Eylül tarihlerinde Shanghai Grand Stage'de gerçekleştirilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder