6 Haziran 2012 Çarşamba

Ronnie'den Uzun Ara

WPBSA bugün yaptığı açıklamada Ronnie'nin oyuncu kontratını imzalamadığını açıkladı.



WPBSA'in tura dahil oyuncularla yaptığı kontratı imzalamayan Ronnie, GroveSnooker aracılığıyla şunları söyledi;

"Bu yıl ki Premier League dahil olmak üzere önümüzde ki World Snooker turnuvalarında yer almamaya karar verdim.

Oyuncu kontratını imzalamadım çünkü bu bana büyük bir külfet getiriyor.Hala snooker oynamak ve Çin gibi snookera heyecan ve hayranlık duyan yerlerde bulunmayı istiyorum.Umuyorum ki gelecekte oyun içerisinde olacağım."


World Snooker'ın patronu Barry Hearn ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi;

"Ronnie'yi World Snooker organizasyonlarında özleyeceğiz.Tabi ki bir oyuncunun ihtiyaçları için ayrıcalık yapamayız.Temel hedefimiz tüm oyunculara eşit mesafede olmak.Ronnie istediği zaman turnuvalarda yer alabilir ancak öncesinde oyuncu kontratının şartlarını kabul etmiş olmalı."

Ronnie dördüncü Dünya Şampiyonluğunun ardından "Ben hala oynamak istiyorum ancak hastalık ve takvimle başa çıkmak zor.World Snooker'dan yazılar geliyor, kendimi bu stresin altına sokmaya hazır değilim.Oyunculara doğru davranmak ve oyunculardan senede 27 turnuvaya gitmelerini beklememek yönetime kalmış bir şey." demişti.

Ronnie'nin bu kararıyla beraber altı ay sürmesi beklenen ayrılık bilinmeyen bir sürece sürüklendi.Rocket sezon içerisinde kontratı imzaladığı takdirde kalan turnuvalara katılım gösterebilecek.

5 yorum:

  1. Selamlar İnfazure bir efsane böylece bittimi yani
    ya insan birleşik krallıkta gelir o barry hearn'ünde geldiği güne lanet olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitti diyemeyiz.Kendisinin de dediğin gibi bir şekilde tekrar geri dönecektir.

      Sil
  2. Peki şimdi sıralama tablosunda adı olacakmı olmayacakmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıralamada olmaya devam edecek.Zaten Dünya Şampiyonu olduğu için her turnuvaya ikinci sıradan seri başı olarak girme hakkı vardı Ronnie'nin.

      Sil
  3. saniyorum ronnie 1 aralikta baslayacak olan UK Championship le birlikte sezonu acmis olur.eger bu sezon yine wc olursa o zaman snooker i birakir.

    YanıtlaSil