25 Şubat 2012 Cumartesi

Jimmy ve Hendry Ana Tabloda

Dün tamamlanan Çin Açık ön elemeleri sonunda efsane isimler yine ana tablo görmeyi başardı.Bunun yanı sıra bir çok genç isim de ana tabloda yerlerini aldılar.


Hafta içi başlayan ve geride bıraktığımız cuma günü sona eren Çin Açık ön elemeleri güzel sonuçları beraberinde getirdi.

Galler'de ana tabloyu gören Hendry, Doherty ve Steve Davis isimleri ön elemelerin son turuna kadar gelmeyi başardılar.Bu efsanelere ek olarak Jimmy'de ön elemelerin son turunda yer alan diğer isim oldu.Andrew Higginson karşısında son turu galip tamamlayarak ana tabloda yerini alan Jimmy'e eşlik eden diğer isim kaderin cilvesi denecek şekilde Stephen Hendry oldu.İkilinin muhtemel bir eşleşmesi için ise en erken durak final.

Steve Davis sonuna kadar çok iyi götürdüğü ön elemelerde Rory McLeod'a karşı mağlup oldu.Bir önceki gün maçı gece 02:00 sularında tamamlanan The Nugget bunun üzerinden sadece 8 saat sonra McLeod ile karşılaştı.

Carter'ın World Open'da yer alamayacağını açıklamasının ardından son 16 turunu garantileyen Marcus Campbell Çin için de son 32 turunda yerini ayırtmayı başardı.Doherty karşısında 5-2 galip gelen ismin rakibi Ronnie.

Bu sezon bir PTC zaferine erişen genç oyuncu Ben Woollaston da ana tabloda yerini almayı başardı.Galleri rakibi Ryan Day karşısında 4-2 geriden gelen oyuncu maçı 5-4 galip tamamladı.

Belçikalı yıldız Luca bu sezon en iyi performansını ortaya koyarak ön elemelerde üçüncü tura kadar yükseldi.Son tur için Hamilton ile karşı karşıya gelen 16 yaşındaki oyuncu maçtan 5-3 mağlup ayrıldı.

Yukarıda ana tabloya kaldığını duyurduğumuz oyuncuların bir kısmı(Jimmy White dahil olmak üzere) World Snooker'ın Çin'e ziyadesiyle kıyak geçtiği bir diğer nokta olan wildcard turuna takılabilirler.

Çin Açık 26 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında Pekin'de gerçekleştirilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder