25 Aralık 2011 Pazar

German Masters'a Sponsor

Bu yıl 1 yaşını kutlayacak olan takvimin yeni çocuğu German Masters sponsoruna kavuştu.



Geçtiğimiz yıl takvime giren ve beklenenin üzerinde başarıya ulaşan German Masters'a sponsor da geldi.Alman snooker izleyicilerinden yoğun ilgi alan ve ilginç masa yerleşimiyle dikkatleri çeken turnuvanın şampiyonu Mark Williams olmuştu.

Premier League organizasyonunun sponsoru olan ve geçtiğimiz sezon ki PTC Final'inin sponsorluğunu da üstelenen PartyPoker Almanya'dan desteğini esirgemedi.World Snooker Başkanı Hearn yeni sponsoru şöyle değerlendirdi;

"PartyPoker'i Almanya'ya taşıdığımız için mutluyuz.Premier League ve PTC'de de onlarla beraber çalışmıştık.Harika bir snooker destekçisi olduklarını biliyoruz."

Geçtiğimiz sezonun finalinde Williams, Selby'i 9-7 geçerek kupanın sahibi olmuştu.German Masters 1-5 Şubat tarihleri arasında Berlin'de düzenlenecek.Turnuvanın ana tablo yerleşimine buradan ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

  1. konuyla alakası yok ama.Ankara-Gölbaşında ki bir bilardo salonunda ilgi olmadığı için snooker masasının kaldırıldığını öğrendim.Masa saati de oldukça makulmuş halbuki.İçimde kalmasın yazayım dedim.Dertliyim bea snookertürkiye:(

    YanıtlaSil
  2. Nasıl ya Gölbaşında snooker masası mı vardı :| Benim hiç haberim olmadı gerçekten bundan, olsa ben bile tek başıma geçindirirdim.Kaldırıp da ne yaptı ki? Duruyordur o masa.Adamlara ulaşabileceğimiz bi yol var mı?

    YanıtlaSil
  3. Evet adı Kayra imiş. Sen bana numarayı ver de(snooker@hotmail.com.tr'ye atarsan sevinirim) ben adamı arayım koskoca masa hemen satmamışlardır zaten, facebookta ki sayfadan da insanları yönlendiririz.Ben gidip bi masayı kolaçan edeyim.

    YanıtlaSil
  4. attım numarayı

    YanıtlaSil