12 Ekim 2011 Çarşamba

Uk Championship Eşleşmeleri

Sezonun en büyük turnuvalarından biri olan Uk Championship'in ön eleme eşleşmeleri ve ana tablo yerleşimi belli oldu.



Büyük turnuva için geri sayım başlamışken, turun ön eleme eşleşmeleri ve ana tablo yerleşimi belirlendi.

Puan kesimiyle beraber ilk 16 dışında kalan Hendry, Gerrard Green ve sonradan belirlenecek rakibiyle ana tablo mücadelesi verecek.Polonyalı genç oyuncu Filipiak ise ilk maçında 22 yaşında ki Daniel Wells ile karşı karşıya gelecek.

Şampiyonanın ana tablosunda ise oldukça ilginç bir dağılım söz konusu.Tablonun üst kısmı adeta devler geçidine dönerken, ilginç eşleşmeleri de beraberinde getirebilir.Higgins, Ronnie, Judd ve Maguire tablonun en üstünde yer alan dörtlü oldular.İkinci tur için gözüken muhtemel bir Judd-Ronnie eşleşmesinin yanı sıra, çeyrek final için Ronnie-Higgins, Judd-Higgins eşleşmeleri de muhtemeller arasında.

Birleşik Krallık turnuvasının son şampiyonu 9-5'lik skordan geri dönüşüyle 9-10 kazanan John Higgins olmuştu.Turnuva 3-11 Aralık tarihleri arasında York'ta gerçekleştirilecek.Hatırlatılması gereken diğer nokta ise bu sezon ilk tur maçlarının en iyi 11 frame üzerinden oynanacağı.

Turnuvanın ana tablo yerleşimine buradan, ön eleme eşleşmelerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

7 yorum:

  1. Tek temennim Ronnienin juddla eşleşmesi usta çırak hesabı
    judd yerini bilsin :))

    YanıtlaSil
  2. Ronnie zaten higgo ile eşleşmese olmaz :DD.Higgo nun form durumu nedir bilmiyorum ama judd da supriz yapabilir.Ronnie ile higgo dramatik bir maça imza atabilir.

    YanıtlaSil
  3. Dramatik maç olucağına katılıyorum
    Ronnie iyi oynar higginsde iyi oynar
    higginsin şansı yanında olur gene alır maçı bir şekilde...

    YanıtlaSil
  4. Higgins'in sezone ne kadar kötü başladığını söylememe gerek yok sanırım.Sonrasında biraz toparladı ve Uk'e kadar kendine gelmiş olur.Ronnie'nin kura şanssızlığı zaten hiç yakasını bırakmadı.Ancak geçen sezon sonundan beri söylediğim gibi Uk-Masters-WC üçlüsünden birinde şampiyonluk bekliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Belki 3ünü kazanır olmazmı :D

    Ronnie 2011 wsc de zor kuranın kendisi için zor olmadığını ve sorun olmadığını söylemişti :) belki o anlıktır ronnie bu birde şey ilk turdaki muhtemel rakibi kim Ronnienin?

    YanıtlaSil
  6. İlk tur rakipleri ön elemelerden sonra belli olacak.Üçünü kazanması biraz zor sanırım.Masters-WC ya da Uk-WC daha muhtemel.Çünkü Uk'i kazanan bir isim, oldukça büyük konsantrasyonla oynuyor, prestijli bir turnuvanın da getirdiği rahatlıkla kısa bir süre sonra yine büyük bir turnuvaya çıkıyor, haliyle en fazla 1 tur gidebiliyor.Zaten son 5 yıla bakarsan Uk finalistlerinin hiç biri Masters'da yer almıyor.

    He, ama Ronnie bu tabi :))

    YanıtlaSil
  7. :)) evett ama dediğin gibi bi duble muhtemel...

    YanıtlaSil