16 Temmuz 2011 Cumartesi

Ronnie Avustralya'da Yok

Önümüzde ki hafta düzenlenecek olan Avustralya Açık turnuvasından önce Ronnie'den hayranlarını üzecek bir açıklama geldi.



Geçtiğimiz sezonun Dünya Şampiyonası ile oyuna olan aşkı tekrar alevlenen ve katıldığı ilk PTC'de şampiyonluğa ulaşan Rocket'ten üzücü bir haber geldi.

Turnuvaya katılmak için İngiltere'den Bangkok'a giden Ronnie buradan Melbourne'e geçecekti.Ancak sırtından ve boynundan yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle Rocket buradan tekrar Birleşik Krallığa dönmek zorunda kaldı.Bu haber Ronnie'nin hayranları için büyük bir hayal kırıklığı yaratırken, turnuvadan çekilen ikinci oyuncu Rocket olmuş oldu.

Bu hafta içerisinde İskoç oyuncu Dott'da yine boynundan yaşadığı problemler nedeniyle turnuvaya katılamayacağını açıklamıştı.Ronnie'nin çekilmesiyle beraber ilk turda karşılaşacağı rakibi Dale'in rakibi de değişti.Şu anda Neil Robertson ile Avustralya takımını temsil eden Mifsud, Dale'in ilk turda ki rakibi oldu.Mifsud'un wildcard turunda karşılaşacağı Matthew Selt'de maç oynamadan ana tura kalan başka bir isim oldu ve John Higgins ile eşleşti.

5 yorum:

  1. Hayret bir şey ya şimdi ne zaman izleyebilecez.Şangaydamı

    YanıtlaSil
  2. Eurosport PTC2'nin yayınını almış ama nasıl bir yayın politikası olacak bilemiyorum.Orada denk gelebiliriz, ondan sonrasında ise Shanghai öncesinde PL maçında göreceğiz.

    YanıtlaSil
  3. Bu adamında sırtı hep ağrıyor ne hayra alametse PL yi eurosport yayınlamıyor değilmi sky sports onada link bulmak lazım.Antrenman yapıyormu hergün bi bilgin varmı o konuda twitten falan

    YanıtlaSil
  4. PL için yayın bulmak kolay oluyor.Yapıyordur sanırım, baksana adam turnuva için Bangkok'a kadar gelmiş ama geri dönmüş.Bekleyeceğiz maalesef.

    YanıtlaSil
  5. Üzüldüm ya 2 senedir açılış turnuvalarında göremiyoruz adamı

    YanıtlaSil