15 Temmuz 2011 Cuma

Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Dünya Kupasın'da yavaş yavaş sona gelinirken, beşinci günde grup maçları tamamlandı ve çeyrek finale yükselen tüm takımlar belli oldu.


Turnuvaya seri başı olarak katılan 8 ülkenin çeyrek finale yükselmesiyle tamamlanan beşinci günde heyecanlı maçlar ortaya çıktı.

Maçı kazanmaktan öte kaç puan alınacağının öneminin daha fazla olduğu maçlarda Çin kendisine yetecek olan 3 farklı galibiyeti alarak Malta'yı geride bıraktı ve 13 puanla grupta ikinci sıraya oturdu.Aynı skorla galip gelen Avustralya da gruptan çıkan birinci takım oldu.Tony Drago ile iyi bir performans ortaya koyan Malta ise 12 puanla üçüncü sırada kalarak çeyrek final şansını kaybetti.

İngiltere birincilik mücadelesi için karşısına çıktığı Kuzey İrlanda'yı 3-2 geçerek 4 galibiyetle grubu tamamlarken, İrlanda'yı aynı skorla geçen Galler ve Hong Kong'u 3-2 geçen İskoçya da mağlubiyet almadan grubu tamamlayan takımların arasında yer aldı.

Turnuvaya iyi başlayan ancak dün Afganistan'a bugün de Tayland 2'ye 4-1 mağlup olan Polonya D grubunda son sırada kaldı.Gruptan çıkmak için Hong Kong'un alacağı puanı bekleyen Tayland 2 rakibinin en az iki farkla mağlup olmasını ümit etti ancak İskoçya karşısında 3-2 mağlup olan Fu ve Fung grupta ikinci sırada yer alan koltuğa oturarak çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Alınan skorlar sonunda İngiltere, Galler, İskoçya, İrlanda, K.İrlanda, Avustralya, Hong Kong ve Çin çeyrek finale yükselmiş oldular ve devamında çeyrek final eşleşmeleri şöyle gerçekleşti;

Galler-Avustralya
Çin-İrlanda
İngiltere-Hong Kong
İskoçya-K.İrlanda

Grup mücadeleleri boyunca alınan tüm skorlara ve çeyrek final sonrası oluşacak muhtemel eşleşme tablolarına buradan ulaşabilirsiniz.

Çeyrek final yayın akışına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder