1 Haziran 2011 Çarşamba

Jimmy'den 147

Snooker Legends tour kapsamında devam eden maçlarda Jimmy Dundalk'da gerçekleştirilen maç sırasında bir maksimuma imza attı ancak bu seri diğerlerinden biraz farklı başladı.



Snookerın gelmiş geçmiş en etkileyici tarzına sahip oyuncular arasında baş sıralarda bulunan Jimmy White, geride bıraktığımız cumartesi günü gerçekleştirilen Dundalk FC - Snooker Legends maçında enteresan bir maksimum seriye imza attı.Framei açan White bulduğu şans potu ile 147'ye başladı ve açılışı yaparak maksimum gerçekleştirmeyi başardı.Maksimum serinin görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz;

3 yorum:

  1. inanılmaz güzellikte bir 147 her 147 kendi içinde özeldir ama bu başka olmuş.Bu adam en az 1 kez dünya şampiyonu olmayı hak ediyor arkadaş.Istaka kuvvetine diyecek laf yok. müthiş klepsler,güzel beyaz kontrolu..vs vs.Rakibi kimdi jimmynin tony drago mu??

    YanıtlaSil
  2. Rakibi Ken Doherty idi.Sanırım bu daha öncesinde bir gösteri framei.Jimmy'nin rakibine "Tornado Tony" şeklinde hitap ediliyor ama pek Tony Drago'ya benzer bir hali yok.Boyu ona göre uzun ve cüssesi de biraz küçük gibi.

    Yalnız adam Jimmy White'a karşı 5-10 sayı alırım diye umarken neler oldu :))

    Pembeden siyaha iniş ise mükemmel!

    YanıtlaSil
  3. Evet.zaten açılışı sırf adama kolay pozition vermek için öyle yaptı.Ama şansa kırmızı pot olunca olaylar gelişti :D

    YanıtlaSil