8 Mayıs 2011 Pazar

Luca Brecel'e Wildcard

Snookerın gelecekte ki en büyük yıldız adayları arasında ilk sırayı çeken isimler arasında yer alan Luca Brecel önümüzdeki sezon için büyük bir avantajın sahibi oldu.



Bu sezon World Open ve German Masters'da yer alma şansını yakalamış olan genç oyuncu önümüzde ki sezon düzenlenecek tüm sıralama turnuvaları için wildcard şansını kaptı.Kendi sitesinde ki habere göre(buradan ulaşabilirsiniz) henüz 16 yaşında olan Belçikalı oyuncu önümüzde ki sezon karşımıza daha sık çıkacak gibi.

Brecel bu sezon German Masters'da wildcard hakkı kazanmış ancak kendisi gibi genç biri isim olan Jack Lisowski'ye 5-2 kaybederek ana tura kalma şansını kaybetmişti.Ayrıca Brecel, bu sezon ilk kez denenen Power Snooker organizasyonunda da yer alarak ve Ronnie ile ilk turda mücadele etmişti.Ana turda yer aldıktan sonra ki hedefini 2016'dan yani 21 yaşından önce Dünya Şampiyonluğu yakalamak olarak belirleyen Luca bu hedefi öncesinde tecrübe yaşamak için oldukça büyük bir avantaj sahibi oldu.

6 yorum:

  1. Ne yani şimdi bütün turnuvalara bir tane eleme mi oynayarak girecek

    YanıtlaSil
  2. Öyle olması pek muhtemel değil.Sanırım Q School ile yapmaya çalıştıklarına benzer bir yöntem.İlk 96 arasında başlayan ön elemeler içerisinde yer alacak yani.Henüz profesyonel olmadığı için bu hak şimdiden tanındı kendisine.

    YanıtlaSil
  3. Luca ya bu hak verilmeliydi zaten.Profesyonel olmadan, daha çok tecrube kazanması için hearn den süper hamle olmuş.Zaten yeteneği de ortada.Aynı ronnie ,trump gibi kendisi her iki elinide kullanıyor.Trump ve lucayı daha çok konuşuruz önumuzdeki yıllarda

    YanıtlaSil
  4. Cue boy yapma allah aşkına trump nerde sağ elini kullanıyor cidden ha ana turda yok ronnie gibi çift elini kullanan kullansada ne kadar kullanacak graeme dott ne demiş "Ronnienin sol eli bile tehdit" :D

    YanıtlaSil
  5. @Srhn, Judd'da Ronnie'nin sol elini kullandığı gibi iki elini de iyi kullanıyor bak fark etmemişsin bile:))Higgins maçının bir kısmında sağ el oynamıştı frame sonlarına doğru, resti de sağ elle kullanıyor.

    Brecel'de heyecanını bu sene ile az çok atacaktır.

    YanıtlaSil
  6. Yav yapma 3-4 vuruşu sağ eliyle yaptığını bende gördüm resti kullandığınıda gördüm ama sanki cok iyi sağ eli varmı yok ronnie sol elini yüzde 80 kullanarak 100lük serisi var

    YanıtlaSil