6 Mayıs 2011 Cuma

Judd Snookerın Kurtarıcısı Olabilir

Çin Açık ve Dünya Şampiyonası sonrasında yaptığı işlerle snookerın yeni prensi olmak için en güçlü aday olduğu gösteren Judd, Hearn'ün de yeni bayraktarı olacak gibi.



Hearn Dünya Şampiyonası tanıtımı öncesinde son şampiyon Neil ile beraber yanına Judd Trump'ı alarak kameralar önüne geçmişti.

"İnsanları eğlendirmesini bile etkileyici yeni bir isme ihtiyacım var ve Judd kesinlikle bu tip bir oyuncu.Ne istediği kağıda dökecek olsam Judd'ı tarif ederdim.Genç, çılgın bir saç stili, genç insanları motive eden ve eğlendiren..."

"Pazar akşamı oynanan seansın ilk 4 framei neredeyse bir saat bir süre aldı.Tıpkı Jimmy White gibi.Bir pazarlamacı olduğum kadar oyun içerisinde ki büyük gerçeklerin de farkında olmalıyım ve bu gerçekler Judd Trump."

Hearn, göreve geldiğinden beri hedefleri arasında yer alan, genç seyircilerin dikkatini çekme fikrine halen sadık.Hedefler ise Avrupa ve Asya'da ki çeşitli ülkeler.

"Avrupada ki genç izleyici potansiyelini görmek harika.Asya iyi bir market, Japonya ise oldukça iyi.Uk ise oldukça eski.Maçlar sırasında dikkat ederseniz seyircilerin 35-55 yaş aralığında değiştiğini görürsünüz.Dart için göreve başladığımda da benzer bir sahne vardı ve seyirciler ortalam 35-45 yaşlarındaydı.Eski dart oyuncuları gelir ve Dünya Şampiyonasını izlerdi.Hızlı bir şekilde 5-6 yıl ileri gittiğimizde bu aralık 18-28 yaş arasına indi ve zaten bu sizin her zaman isteyeceğiniz şeydir."

Barry Hearn bu yaş grubunun spora olan ilgisinin oldukça önemli olduğunu düşünüyor.

"Bir çok bahis şirketi sponsor olmak için turnuvalar arıyor ve tam onların istediği kitle 18-30 yaş grubu.Trump genç izleyiciyi spora yöneltme konusunda başarılı olacaktır."

Kaynak

13 yorum:

  1. Yetti be trumpta trump bende seviyorum trumpun oyununu falan ama daha bişi yapmadı abartıyorlar

    YanıtlaSil
  2. İnanır mısın yazıyı gönderirken senin isyan edeceğin aklımdan geçmişti :))

    YanıtlaSil
  3. yapmayın arkadaşlar,yiğidin hakkını yiğide vermek gerek,bende yıllardır ronnie'yi takip eder dururum fakat bu çocuktada iş var.gerçekleri göz ardı etmeyelim.benim bile izlerken elim titrerken o ilk sınavında başarılı olmuş sayarım,ronnie'yi geçebilirmi bekleyip izlemek gelir elden;)

    YanıtlaSil
  4. Judd'ın kendi başarı potansiyeli bir yana, bende yeşerttiği en büyük umut, Ronnie'yi körükleyebilme ihtimali. :) Bu turnuvada fena değildi, doktor Peters'la birlikte de daha iyi olacağını düşünüyorum. Judd'ın bu performansı karşısında da sağlam bir dönüş yaparsa, tadından yenmez. :)

    YanıtlaSil
  5. Ana turda iki Rocket harika olur :))

    YanıtlaSil
  6. hele hele judd,murpy gibi roketi ateşleyecek laflar söylerse, görün o zaman masadaki şenliği :D.Ama judd ın rokete büyük saygısı warsa o zaman zor iş.Temennim, roketin judd la yapacağı maçlara biraz daha konsrantre çıkacağıdır.Çünkü egosu buna musait bir oyuncu ve ben hala burdayım mesajı verecektir.

    YanıtlaSil
  7. Rocket'in Judd'ı kendine büyük bir rakip olmasının yanı sıra, benim asıl beklediğim, Judd'ın bu performansının, Ronnie'deki azalan Snooker sevgisini artırması...

    YanıtlaSil
  8. Tabi kendi gençliğini görüyor olabilir onda:) Steve Peters'dan beklentiler büyük hadi hayırlısı bakalım.Bu ikilinin en iyi 11 frame üzerinden maçları 1 saatte falan bitecek gibi :)

    YanıtlaSil
  9. İnfazure haksızmıyım :)trumpa iş olabilir ama bi numara yok daha :D inşallah olur ama rocketle aynı kefeye koyulmamalı

    YanıtlaSil
  10. Vallahi Trump benim 2 numaralı starım artık.Oyun tarzı çok iyi, şaka falan yapıyor.Bu sezon 1 sıralama turnuvası zaferi daha bekliyorum.World Open uygundur mesela.

    YanıtlaSil
  11. World open ronnienin boşuna heveslenme :D ronnie herhangi bi turnuvadan elenirse bende tabiki trumpu tutacağım 2 numaralı star örneğine katılıyorum.

    YanıtlaSil
  12. site yöneticilerine nacizane önerim;)ana sayfa fotosundaki beşli bence deyişmeli,stephen maguire yerini juud alabilir mesela,diğerlerine dokunulmaması uygun olabilir:)

    YanıtlaSil
  13. ronnienin yerine dokunulmasında :)

    YanıtlaSil