18 Nisan 2011 Pazartesi

Hearn'den Sevindirici Haberler

Barry Hearn bu sabah The Crucible'da basın mensuplarına gelecek sezona dair açıklamalarda bulundu.Sevindirici bir çok gelişmeden bahseden Hearn, yeni sıralama turnuvalarının haberini de verdi.


İlk haber yeni bir sıralama turnuvasıyla ilgili.Avusturalya'da düzenlenmesi planlanan turnuvanın Temmuz ayı içerisinde düzenlenmesi ön görülüyor.

Bangkok'da düzenlenecek Snooker Dünya Şampiyonasın'da Avusturalya, Çin, İngiltere, Hong Kong, İrlanda Cum., Kuzey İrlanda, İskoçya ve Galler takımları mücadele edecek.Kazanan takım ise 200 bin £'luk ödülün sahibi olacak.

Snookerın en prestijli organizasyonlarından olan Premier League ise artık bir World Snooker turnuvası olarak düzenlenecek.Formatı aynı şekilde devam edecek olan turnuvanın katılımcıları ise şöyle;

Ronnie O'Sullivan (Son Şampiyon)
Matthew Stevens (Championship League Şampiyonu)
Ali Carter (Roewe Shanghai Masters)
Neil Robertson (12BET.com World Open)
John Higgins (12BET.com UK Championship)
Ding Junhui (Ladbrokes Mobile Masters)
Mark Williams (German Masters)
Shaun Murphy (PartyCasino.com PTC Grand Finals)
Judd Trump (Bank of Beijing China Open)

Bu oyunculardan herhangi birinin Dünya Şampiyonu olması halinde ise World Seniors Championship şampiyonu unvanıyla son katılımcı Jimmy White olacak.

Bu sezon ilk kez denenen ve Sky Sports tarafından yayınlanan Shootout aynı şekilde yoluna devam edecek ve yayıncı kuruluş ismi de değişmeyecek.Bunun yanı sıra Sheffield'da ki Snooker Academy'de düzenlenen kimi PTC'lerin Gloucester'da düzenlenmesi de söz konusu.Brezilya Masters dahil toplam 10 ya da 11 sıralama turnuvası hedefi olan Hearn hedeflenen toplam para ödülünü de 6 milyon £ olarak açıkladı.

Hearn son olarak 1986 yılında Chas & Dave tarafından seslendirilen ve Steve Davis, Dennis Taylor, Willie Thorne, Terry Griffiths'in de yer aldığı Snooker Loopy yeniden seslendirilecek.Snooker Loopy , Matchroom Sport'un sahibi olan Barry Hearn tarafından organizatörlüğü yapılmış, eğlenceli sözleri olan bir müzik eseri.Ayrıca bu eser yayınlandığı 1986 yılı mayıs ayında Uk Single Chart listesinde 6. sıraya kadar ulaşmıştı.(İlgili video)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder