2 Mart 2011 Çarşamba

CLS Grup 5

CLS'de yaklaşık bir aylık aradan sonra grup maçları tekrar başladı.Beşinci grupta gerçekleştirilen mücadelelerde, Galler Açık'ta iyi işler çıkaran Ryan Day şampiyonlar grubunda ki yerini almayı başardı.



Mark Allen, Mark King,Ryan Day ve Liang Wenbo'nun yarı finale yükseldiği Grup5'te turnuvanın açılış gününe oldukça etkileyici bir performansla başlayan Mark King damga vurdu.Çin Açık ön elemelerinde kaybederek ilk 16'ya geri dönme yolunda büyük bir yara alan King, turnuvaya Day karşısında 3-0'lık bir galibiyetle başladı.Kazandığı üç framede de yüzlük seri gerçekleştiren King yarı finalde Mark Allen'a mağlup oldu.

Yarı finalde ise grupta ilk dört sırayı alan isimler mücadele etti.Ryan Day, Çinli rakibi Wenbo'yu geçerek finale yükselirken, Allen ise zorlandığı maçta Mark King karşısında 3-2 galip gelmeyi başararak finale ulaştı.Final oyununda oldukça rahat ve net bir oyunla galip gelen Day şampiyonlar grubunda yer almayı başarmış oldu.

Şampiyon Day dışında, Wenbo, Allen ve King Grup-6'ya kalan isimler olurken, grubun beşinci sırada yer alan ismi Matthew Stevens'ta altıncı gruba kalan bir başka isim oldu.

Grup-6'da mücadeleler bugün başlayacak ve mücadele edecek oyuncu listesi şöyle;Mark Allen, Liang Wenbo, Mark King, Matthew Stevens, Mark Davis, Stephen Lee, Judd Trump

Ryan Day şampiyonlukla beraber 6200 £'un sahibi de oldu ve şampiyonluk sonrasında şunları söyledi; "Turnuva boyunca çok iyi maçlar çıkarmadım ve biraz da şanslıydım.Ancak finalde en iyi maçımı oynadım ve şampiyonlar finaline kaldığım için mutluyum."

Grup-5'te alınan toplu sonuçlara buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder