14 Şubat 2011 Pazartesi

Rocket Ucuz Atlattı

Snookerın tartışmasız en popüler isimlerinden olan Ronnie O'Sullivan bugün trafik kazası geçirdi.The Sun'ın haberine göre kazada yaralanan ya da hayatını kaybeden olmazken maddi zarar ortaya çıktı.



Arabalara olan merakı hemen herkes tarafından iyi bilinen Ronnie geçirdiği kazadan hasar almadan kurtuldu.Habere göre Rocket evinin yaklaşık 3.5 kilometre uzağında kaygan yol sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti ve bir bahçeye girdi.

Bahçenin tahta kapısına ardından da çitlere çarpan oyuncu için ise civarda yaşayan sakinlerden biri şunları söyledi; "Eğer çitlerden biri ön cama gelse hayatını kaybedebilirdi.Yaralanmadı ancak oldukça sarsılmış görünüyordu ve 'İnanamıyorum.' diyordu.Olanlardan dolayı özür dilemedi ve arabası için oldukça endişelenmiş gibiydi."

Rocket arabası yaklaşık değeri 150 bin £'u bulan yeni Mercedes SL500 ise görgü tanıklarına göre kazadan sonra kullanılmaz hale geldi.Ancak Ronnie'nin sözcüsü ise arabanın onarılıp onarılamayacağı konusunda henüz bir bilgi olmadığını dile getirdi.Rocket olay sonrası yol kenarında polislere durumu bildirdi.

Tam olarak Welsh Open'ın başlangıcına denk gelen kazadan sonra ise Rocket'in turnuvaya katılıp katılmayacağı soruları akıllara geldi.Neyse biz bunu bırakalım ve kendisine büyük geçmiş olsun diyelim ayrıca kendisini uzun yıllar daha yeşil çuhanın üstünde şovunu yaparken görmek istediğimizi de ekleyelim.

Kaynak: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3409932/Wreck-it-Ronnie-OSullivans-Mercedes-smash.html#comment-rig

7 yorum:

  1. Ya yok artık ya şimdi kesin katılmaz hayret bişi yok böle bişi ya bi açıklaması yok değilmi katılıp katılmayacapı ile ilgili

    YanıtlaSil
  2. Henüz bir açıklama yok.

    YanıtlaSil
  3. bu arada ryan day çok ama çok klass tı.Roketi hemen evine yollayabilir.Gerçi Jimmy rokete üzülmüş olacakki pek oyunda değil gibiydi :(((((.

    YanıtlaSil
  4. "O" harfini büyük yapmışsın yanlışlıka :)) Ben bu Ryan Day'i bi çözemedim.Adam bir maçta öyle oynuyor ki şampiyon olur dedirtiyor ama ne oluyorsa birden bire saçmalayıp eleniyor.Jamie Cope'a benziyor bu yönü biraz.Ayrıca ben Jimmy turu geçer diyordum patladım :)) Diğer dediğine de katılıyorum, Ronnie ilk turu geçemez kanaatindeyim.

    YanıtlaSil
  5. Görüceksiniz ronnie turnuvadan çekilmezse Dayi eleyecek whiteın intikamını alır ayrıca infazureye katılıyorum day parladı ama sönmesi kolay olur ve rocket dayi eler :)

    YanıtlaSil
  6. benimde temennim roketin dayi eve yollaması ama bakıcaz, görecez :????
    haa bu arada haklısın "O" yu düzeltiyim :D:D:D

    YanıtlaSil
  7. Hele rocket çekilmesinde turnuvadan day sorun olmaz diye düşünüyorum

    YanıtlaSil