10 Şubat 2011 Perşembe

Hendry İlk 16'dan Umutlu

Snooker efsanesi Stephen Hendry, Worldsnooker'a yaptığı açıklamada ilk 16 içerisinde ki yerini sağlamlaştırmayı hedeflediğini belirtti.



Bir çok kişinin bu sezon içerisinde ilk 16'dan düşebileceği ihtimali verdiği(buna 2011'e dair tahminler konusunda ben de yer vermiştim.) Hendry bu sezonu ilk 16 içerisinde kapatmakta umutlu.Efsane oyuncu geride bıraktığımız hafta gerçekleştirilen German Masters'dan önce 14. sırada yer aldığı sıralamada Judd Trump galibiyeti ile iki adım yukarı çıkmayı başarmıştı.

Önümüzde ki hafta başlayacak olan Galler Açık için de konuşan Hendry şunları dile getirdi;

"Sıralamaya ve gerçeklere bakmamaya çalışıyorum, benim başarılarımı bilenler ise ilk 16'dan düşmemin bir mucize olacağını söylüyorlar.Ancak benim hedefim Newport'ta maçlarımı kazanmak ve eğer bunu gerçekleştirirsem sıralama için endişe duymama gerek yok."

"Geçen hafta oyunumunda bir iyileşme vardı.İkinci turda Selby'e karşı kaybettiğim için endişe edecek birşeyim yok.Ancak oyunumun son zamanlarda olduğundan daha iyi olduğunu hissettim ve bu benim için oldukça önemli.Galler'de iyi işler yapabilmek için bu hafta oldukça çok antrenman yaptım ve turnuvaya hazırım."

İskoç oyuncu geride bıraktığımız sezonda 10. sırada yer almıştı.

8 yorum:

  1. Hendry ustanın azmi rokette olsa.Kırılmadık rekor , kazanılmadık turnuva bırakmaz.İkisi de çok değişik karakterde ikisinide izlemek büyük keyif.İtiraf edeyim , ne zaman hendry nin maçını izlesem rakibini yenmesini çok istiyorum.Tabbi roket haric :D

    YanıtlaSil
  2. O dediğin durum son zamanlarda bende de oluştu.Çoğu kez "Hadi Hendry" felan demişimdir.Özellikle German Masters'da Selby'e karşı çok kez şans bulup değerlendirememesi beni üzmüştü.Galler'de bi yarı final görse fena olmaz :)

    YanıtlaSil
  3. Cue boya katılıyorum hendrinin motivasyonu konsantrasyonu ronniede olsa . . . Bu arada rocket bütün ezeli rakiblerinden aralarındaki maçlarda üstün değilmi

    YanıtlaSil
  4. Hepsinden önde olduğunu sanmam.Örneğin, şu an incelemedim ama Higgins ile kafa kafaya olabilirler.

    YanıtlaSil
  5. Higgins den önde olduğuna sanırım eminim geçen sene 27 21 üstündü rocket mark williamsdan da büyük ihtimal üstündür peki hendry den üstün herhalde dimi ?

    YanıtlaSil
  6. roketin ezeli rakibinden birisi de selby , çoğu zaman selby galip gelmekte :(.Buna karşın roketin 2007 uk champ taki deceder da 147 yaptığını unutmamak lazım:D

    YanıtlaSil
  7. Yanılmıyorsam Selby ile son 1 yıl içerisinde 6 kez karşılaştırlar ve Rocket'in 4-2'lik bir üstünlüğü söz konusu.

    YanıtlaSil
  8. Bence çoğu zaman değil bi 2kere üst üste geldi ondan öyle gözüküyo ayrıca rocket selbyi sallasa selbynin rocketi yenmesi biraz zor tabi bu benim fikrim :)

    YanıtlaSil