4 Şubat 2011 Cuma

Gelmesiyle Gitmesi Bir Oldu

Pasaportunu kaybetmesi, yeniden bulması derken maç saatine çok az kalan Almanya'ya gelen Neil Robertson rakibi karşısında ummadığı bir yenilgi alarak tekrar evinin yolunu tuttu ve Almanya macerası sadece saatler sürdü.Seans içerisinde oldukça çekişmeli maçlar yaşanırken, iki maç karar frameine taşındı.



Neil Robertson maça oldukça kötü bir başlangıç yaptı ve ne olduğunu anlayamadan 3-1 geriye düştü.Rakibinin oyun başında ki yüksek seri üretme başarısı Robertson'ı oldukça zora sokmasına rağmen, ardından gelen framelerde biraz da olsa toparlanmayı başaran Avusturalyalı skoru önce 4-3'e ardından da 4-4'e kadar taşımayı başardı.Ancak maç içerisinde yüzlük seri rekorları kırmayı gözüne kestirmiş olan Hamilton maçta ki üçüncü yüzlük serisini son framede gerçekleştirerek rakibine şans tanımadan üst tura yükselen isim oldu.

Günün ikinci karar framei gören maçı Ali Carter ve Stephen Lee arasında gerçekleştirildi.Son framede ki 73'lük serisiyle son 16 ulaşan Kaptan'ın bir üst turda ki rakibi Joe Perry oldu.Perry, Masters'da iyi bir çıkış yakalamış olan Jamie Cope'u geçerek üst tura yükselmeyi başardı.Jamie Cope ise alışık olduğumuz iyi performansı sonrasında, oyundan düşme hallerine girmiş durumda.

Ryan Day, güçlü rakibi Shaun Murphy'e karşı 5-3 kaybederek turnuvaya ilk turdan elveda diyen bir başka Gallerli oldu.Sabah seansında da Matthew Stevens, Ding tarafından turnuva dışına itilmişti.Ryan Day rakibi Shaun'a karşı 142'lik bir seri gerçekleştirmeyi başardı.Bu yüzlük seri sabah seansında Peter Ebdon'dan gelen 140'ı geride bırakarak şu an için turnuvanın en yüksek serisi konumunda yer alıyor.

Akşam seansının toplu sonuçları ise şöyle;

Neil Robertson 4-5 Anthony Hamilton
Shaun Murphy 5-3 Ryan Day
Ricky Walden 5-2 Jack Lisowski
Allister Carter 5-4 Stephen Lee
Jamie Cope 3-5 Joe Perry

Televizyon yayını sadece bir maçta olduğu için diğer maçları doğru düzgün izleyemiyoruz ve neler olup bittiğini tam olarak bilemiyoruz.Bu yüzden kısa özetleri maruz görmeniz dileğiyle.

2 yorum:

  1. Pasaportunu kaybetmek, nasıl bir sorumsuzluktur! Robertson, sadece bunun için bile mağlubiyeti hak etti.

    YanıtlaSil
  2. Uk Championship'te de maçını normal saatinden bir saat sonra olarak bilmesi var bir de.Son anda turnuva direktörünün telefonuyla maça 2-3 dakika kala yetişmtiş.

    YanıtlaSil