22 Ocak 2011 Cumartesi

Ronnie Çıktı, Bingham Girdi

Son zamanlarda kişisel sebeplerini bahane ederek bir çok turnuvayı es geçen Ronnie bu kez de önümüzde ki pazartesi günü oynanacak olan CLS Grup 3 maçlarını da pas geçmeyi başardı.



CLS Grup 2'de Mark Williams'la final oynayarak mağlup olan ve Grup 3'te ki yerini alan Rocket, turnuvadan çekildiğini açıkladı ve sebebini ise alışık olduğumuz üzere "kişisel sebepler" olarak belirledi.Rocket'in çekilmesiyle beraber yerine geçen Stuart Bingham ise pazartesi günü başlayacak maçlarda mücadele edecek.

Rocket sezon başında Shanghai'de yer almamış ve sezon öncesinde başlayıp sezon içerisinde devam eden PTC turnuvalarının bir çoğunda yer almamıştı.Geride bıraktığımız aylarda da Rocket'in mart ayında düzenlenecek Çin Açıkta da yer almayacağına dair haberler ortaya çıkmıştı.

Bir diğer değişiklik de dördüncü grupta gerçekleşti.Mark Allen'ın isteği üzerine Mark King ile Allen'ın grupları değiştirildi.Daha önceden dördüncü grupta mücadele edeceği belirlenmiş olan King böylelikle Grup 3 katılımcısı olurken, Allen ise yoluna diğer gruptan devam edecek.

Kaynak

2 yorum:

  1. championship league maçlarının galipleri premiere league ge mi gidiyordu?.Öleyse ronnie turnuvadan çekildiği için premiere league den demi çekildi demek oluyor ?

    YanıtlaSil
  2. CLS'nin gruplar şampiyonu direk olarak katılım hakkı kazanıyor ve bunu geçen sezon Fu gerçekleştirmişti.Ronnie PL'nin bu sezon ki şampiyonu olduğundan önümüzde ki sene kesin olarak davet edilir.

    YanıtlaSil