26 Ocak 2011 Çarşamba

CLS Grup 3

CLS'nin üçüncü grup maçları geride bıraktığımız iki gün içerisinde tamamlandı.Mark Allen ile grup değişimi yaparak bu gruba dahil olan Mark King finale kalmayı başardı ancak grup şampiyonu olamadı.



Masters'ın sürprizcileri arasında yer alan Mark King yükselen performansına burada da devam etmeyi başardı.Grup maçlarında Ali Carter, John Higgins, Marco Fu gibi isimleri geçen King turnuvaya Rocket'in yerine dahil olan Binham'ı da geçmeyi başardı.Grupta ki iki mağlubiyetinden birini finalde de geçemediği Shaun Murphy'e karşı alan 36 yaşındaki oyuncuya diğer mağlubiyeti tattıran isim Peter Ebdon oldu.

Grupta Stuart Bingham ve Peter Ebdon dışında galibiyet alamayan Higgins turnuva dışı kalırken, sonradan katılımcı olan Bingham da turnuva dışında kaldı.

Ali Carter, Mark King, Peter Ebdon ve Shaun Muphy'nin gruptan çıkarak şampiyonluk için mücadele ettikleri iki günde finale ulaşan iki isim Mark King ve Shaun oldu.Finalde 2-0 öne geçmesine rağmen bir anda rakibinin hışmına uğrayan Mark King yoluna grup 4'te devam edecek.2-0 geriye düştüğü anda 139, 137 ve 80'lik seriler ile 2-3 galip gelen Shaun gruplar finalinde yer almayı garantiledi.

Shaun maç sonunda "Karar fraeminde tek istediğiniz bir şans bulmaktır ve ben de bu şansı buldum.Mark için üzgünüm ancak benim için oldukça iyi." sözleriyle maçı özetleyen bir açıklama yapmış oldu.

Grup 3 maçlarının tüm sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.Grup 4'te mücadeleler bugün ve yarın gerçekleştirilecek.Dördüncü grupta mücadele edecek oyuncular ise; Allister Carter, Mark Allen, Peter Ebdon, Stephen Hendry, Mark King, Marco Fu ve Matthew Stevens.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder