14 Ekim 2010 Perşembe

Masters ve Uk Championship Heyecanı

Snooker dünyasının en prestijli turnuvalarından ikisi olan UK Championship ve Masters'da eşleşmeler belli oldu.EPTC2'den sonra hazırlanan son sıralama ile katılımcıların belirlendiği turnuvalarda ilginç eşleşmeler meydana geldi.Aralık ayında oynanacak olan Uk Championship'in şampiyonu finalde Higgins'i geçen Ding olmuştu.Masters'da ise Ronnie'ye karşı gerçekleştirdiği harika geri dönüş ile şampiyonluğa ulaşan Selby son şampiyon ünvanını taşıyor.



Aralık ayının 4-12 tarihleri arasında düzenlenecek Uk Championship'te John Higgins'te yerini alacak.Turnuvanın ön elemelerinin eşleşmelerine buradan, ana turda oluşan tabloya buradan ulaşabilirsiniz.Turnuvanın ön elemeleri ise 23-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sıralama turnuvası olmamasına rağmen her zaman üst düzey bir turnuva olan Masters'da ise zorlu eşleşmeler ortaya çıktı.Son zamanlarda sürekli maçlarını izlediğimiz ikili Ding ve Mark Williams, Masters ilk turunda karşı karşıya gelirlerken, son şampiyon Selby'nin rakibi ise Mark King oldu.

John Higgins ilk turda kendisi gibi İskoç olan başarılı rakibi Graeme Dott ile eşleşirken, son dünya şampiyonu Neil'ın rakibi ise snooker efsanesi Hendry oldu.Masters eşleşmelerine de buradan ulaşabilirsiniz.

5 yorum:

  1. UK Championship olayı çok komik. Zaten UK dışından turnuvalara katılan kaç kişi var ki? :)

    Bu arada, maçları nereden izleyebiliriz?

    YanıtlaSil
  2. Aslında olay şuradan geliyor.Önceleri UK dışından hiç bir oyuncu turnuvaya dahil edilmiyordu.1984 yılında kural değişti.Uk Championship adında olması sadece orada ki oyuncuların alınmasından geliyor.

    Maçları da BBC,Eurosport ekranlarından takip edebilirsin.Ön elemeler için yayıncı kuruluş yok.Tüm turnuvaların yayıncı kuruluşlarına da buradan ulaşabilirsin;

    http://snookertr.blogspot.com/p/snooker-takvimi.html

    YanıtlaSil
  3. uk champ de geçen sene olduğu gibi bu sezonda Ronnie vs Hİggins kapışması izleyebilecekmiyiz yarı finalde :D

    YanıtlaSil
  4. uk champ de geçen sene olduğu gibi bu sezonda Ronnie vs Hİggins kapışması izleyebilecekmiyiz yarı finalde :D

    YanıtlaSil
  5. İhtimal var :) Tabi Higgins nası bir performans sergileyecek o da büyük bir merak konusu.

    YanıtlaSil