13 Ağustos 2010 Cuma

Higgins'in Kaderi Belli Oluyor

Pat Mooney ile beraber para karşılığında frame satma konusunda vidyoları ortaya çıkan John Higgins'in kaderi belli oluyor.

Uzun zamandır süren araştırmalar sonrasında yapılan duyuru ile Higgins'in kaderinin Eylül ayında açıklanacağı belirtildi.Eylül ayının 7 ve 8'inde açıklanması beklenen kararlarda Higgins'in alacağı ceza ya da yoluna devam etmesi konusunda karar verilecek.Mahkeme Ian Mill QC tarafından Spor Mahkemesinde yürütülüyordu.Kararın açıklanma tarihi ise tam olarak Shangai Masters'ın ortasına denk geliyor.Eğer mahkeme Higgins'in masumiyetine karar vermiş olsa sanırım bunu Shangai öncesine taşır ve turnuvalara katılma yasağını kaldırırdı.Şu anki durum bunu gösteriyor ancak şu anda beklemekten başka yapılabilecek birşey yok.

Kaynak:Snooker Scene

4 yorum:

  1. Halen aklım almıyor. Herkes tarafından snooker elçisi ve tam bir centilmen kabul edilen birinin bunu yapması.Evet video çok net ama diyesi geliyor insanın.

    YanıtlaSil
  2. Evet zaten o konuda herkes hayal kırıklığına uğramıştı.Ancak daha sonrasında uzun makaleler yazıldı bu konuda "ses ve vidyo" üzerinde oynama olduğuna dair.Belki de tamamen suçsuz bulunacak.Ya da bunu diliyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. videoda oynama warda.Higginsin dediğine göre can güvenliğim yoktu.HEmen oradan çıkmak istedim demişti.İyi güzelde şampanya içilmesi gayet dostane tavır olduğunu göstermez mi? :D.Higginsi kolay kolay harcamazlar gibime geliyor.

    YanıtlaSil
  4. Yani eğer Higginsin dediği gibi can güvenliği tehlikedeyse orada da numara yapmış olabilir diyorum :) Ancak gerçekten ortada böyle bir olay varsa güle güle demeliyiz.

    YanıtlaSil