15 Temmuz 2010 Perşembe

Snookerın "World Cup" ı Geri Geliyor

Snookerın patronu Barry Hearn yaptığı açıklamada yeni sezon için çok iyi bir başlagıç yapıldığını söyledi.

Players Tour Championship organizasyonunun geride kalmış iki ayağından da oldukça memnun olduğu anlaşılan Hearn şunları söyledi;
Şu ana kadar bu sezona iyi bir başlangıç yaptık diyebilirim.O
yunculardan yeni turnuvalara gelen destek ve ilgi gittikçe artıyor.Her turnuva da daha çok üst düzey oyuncunun yer aldığını görüyoruz.Onlara daha çok snooker oynamaları ve kazandıklarını karşılıklarını almaları için şans verdik.Bu da onların kesinlikle istediği birşeydi.

PTC1 turuna toplam da 150 oyuncu katılmış ve bu turnuvayı Mark Williams kazanmıştı.PTC2'de ise toplamda 164 oyuncu mücadele etmiş ve finalde Mark Selby alıştığımız geri dönüşlerinden biriyle rakibini 4-3 yenerek zafere ulaşmıştı.

Barry Hearn snookerın yenilikleriyle ilgili olarak da şunları söyledi;

Üzerinde çalıştığımız işler zor ancak pozitif şeyler.Bu sezon ve gelecek sezon yine etkileyici organizasyonlarımız olacak.Bunlardan birisi üzerinde gerçekten çok çalıştığımız snookerın Dünya Kupası.Uluslar arası takımlar büyüleyici seyirci atmosferinde yarışacaklar.Futbol, golf ve rugby'nin Dünya Kupaları ar ve bence artık snookerın bir Dünya Kupası olmasının vakti geldi bile.

Anlaşılacağı üzere heyecan verici bir turnuva olmaya şimdiden aday.Umarız en kısa sürede çalışmaları sona erer ve ekranlarda bizlerle beraber buluşan bir snooker organizasyonu olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder