29 Haziran 2010 Salı

Çin'de Turnuvalara Devam

Snookerın herkes tarafından kabul edilen yeni yüzü olan Çin'de turnuvalar devam ediyor.Turnuvanın tam adı BTV Cup/Beijing International Challenge.

19-25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenmesi planlanın turnuvaya Çinli oyuncuların yanında snookerın büyük isimleri de katılacak.

Jin Long, Tian Pengfei, Xiao Guodong, Li Heng, Zhang Anda ve Li An 16-18 Temmuz tarihlerinde wildcardları gerçekleştirdikten sonra grup formatına geçilecek.

Son Shangai Masters şampiyonu Ronnie O'Sullivan, geçtiğimiz Wuxi Classic'te yer alan snooker efsanesi Stephen Hendry, son Dünya Şampiyonu Neil Robertson, son Galler Açık finalisti ve eski şampiyonu Ali Carter, snookerın yeni yıldızlarından biri olan Mark Allen, Premier Lig katılımcılarından Marco Fu ve turnuvanın son şampiyonu Liang Wenbo profesyonel katılımcıları oluşturacak.

Ön elemelerden gelen oyuncularla iki grupta toplanacak oyuncular, Robin Grup, usulüyle maçlarını tamamlayacaklar.

Ayın 24'ünde yarı finaller oynanacak ve 25 Temmuzda'da turnuvanın galibini belirleyen final maçı oynanacak.

Turnuvayı ise 110sport ve BTV International ortaklaşa düzenleyecekler.Wuxi Classic'in son katılımcılarından olan Hendry turnuvayla ilgili olarak "Burada snooker popülerliği neredeyse her ay turnuva oynamamıza vesile oluyor." dedi.


Kaynak

2 yorum:

  1. yayın yapacak herhangi bir yer varmı?

    YanıtlaSil
  2. Çin'in yerel kanalları yayın yapacak sanırım.İnternet üzerinden belki takip etme şansımız olur.

    YanıtlaSil