29 Nisan 2010 Perşembe

Neil Hızlı Başladı


Yarı finalin ilk mücadelesinde bugün Neil Robertson ve Ali Carter karşı karşıya geldiler.Henüz ilk seansı tamamlanmış olan mücadelede Martin Gould maçından sonraki geri dönüşüyle favoriler arasına adını yazdıran Neil, seansı 6-2 önde kapamayı başardı.

2008 yılı finalistlerinden olan Ali Carter öğlen seansında oynanan maçta biraz yorgun gözüktür.Sebebi muhtemelen dün biten maçtı.

Oyun iki oyuncunun basit pot denemeleri ve hatalarıyla başladı.Uzun potlarda ki başarısıyla bilinen Neil yavaş yavaş ritmini bulmaya başlayınca bu seansta bir de 124'lük bir seri gerçekleştirdi.

Maçta şanslar bulan ancak bunları iyi değerlendiremeyen Ali Carter ilk seansı biraz kötü kapatmış oldu.Dün yaptığı açıklamalarda da çok yorgun olduğunu belirten Kaptan durum 6-1 iken rakibinin daha fazla farkı açmasına izin vermemek için 69'luk bir seri gerçekleştirdi ve seansı 6-2 kapatmayı başardı.

Maçta Neil bir ara 5-0 öne geçmeyi başardı ve 5-0'a kadar 91 ve 76'lık seriler de gerçekleştirdi.Maçın ikinci seansı yarın saat 12'de oynanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder