11 Mart 2010 Perşembe

Eşleşmeler Belli Oldu

Son 32'ye kalan tüm oyuncuların belirlenmesinin ardından bugün UK saati ile 10.30'da gerçekleştirilen kura çekimiyle son 32 eşleşmeleri belirlendi.

Son şampiyon John Higgins, Barry Hawkins ile eşleşirken, en yakın rakibi ve resmi sıralama birincisi Ronnie O'Sullivan ise Çinli oyuncu Liang Wenbo ile eşleşti.
Merak edilen bir diğer eşleşme ise iyi bir performans göstererek son 32'ye kalan genç oyuncu Anda Zhang'ın kimin ile eşleşeceğiydi.Genç oyuncu daha önce bu turnuva da 7 kere zafere ulaşmış olan Stephen Hendry ile eşleşti.Hendry geçen sezon turnuva da iyi bir performans ortaya koymuş ve Ronnie O'Sullivan'ın en çok 147 yapan oyuncu rekoruna ortak olmuştu.

Son Masters'da muhteşem bir geri dönüşle şampiyon olan Mark Selby ise bir önceki turda Jimmy White'ı eleyen eski şampiyonlardan olan Ken Doherty ile eşleşti.Ken Doherty 1997 yılında ki finalde Stephen Hendry'i 18-12 ile geçerek zafere ulaşmıştı.Masters'dan sonra ki Galler Açık'ta bekleneni veremeyen Mark Selby dişli bir rakiple eşleşmiş oldu.

İşte tüm eşleşme listesi;

John Higgins v Barry Hawkins
Mark King v Steve Davis
Neil Robertson v Fergal O'Brien
Marco Fu v Martin Gould
Ali Carter v Jamie Cope
Joe Perry v Michael Holt
Ding Junhui v Stuart Pettman
Shaun Murphy v Gerard Greene
Stephen Maguire v Stephen Lee
Peter Ebdon v Graeme Dott
Mark Allen v Tom Ford
Ryan Day v Mark Davis
Mark Selby v Ken Doherty
Stephen Hendry v Zhang Anda
Mark Williams v Marcus Campbell
Ronnie O'Sullivan v Liang Wenbo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder