26 Şubat 2013 Salı

Ronnie Geri Döndü

Ronnie O'Sullivan bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında 2013 Dünya Şampiyonasın'da olacağını duyurdu.



Ronnie gerçekleştirdiği basın toplantısında Crucible'da yer alacağını açıkladı.Son şampiyona toplantıda yakın arkadaşı Jimmy White da eşlik ederken, Ronnie'nin yeni sponsoru olan "Oval Vodka" da dikkatlerden kaçmadı.

2012 Worlds finalinde Ali Carter'ı 18-11 mağlup etmiş olan Ronnie unvanını korumak için Crucible'da yer alacak.Toplantı sonrasında mikrofonlara konuşan Ronnie şunları söyledi;

"Biraz sıkılmıştım ve dinlenmeye ihtiyacım vardı.İki üç ay önce otururken şunu düşündüm: 'Crucible'a geri dönüp 10-0 kaybetmeyi, dışarda vakit geçirmeye, yemek yemeye tercih ederim'.Snookerın benim hayatımdaki yerini gösterebilmem için geri dönmem ve kaybetmeye ya da kazanmaya devam etmem gerekiyordu.Kendimi yenilenmiş hissediyorum ve tükenmedim.Snookerı mental ya da fiziksel olarak zorlayıcı bulmuyorum.Bu sizin işiniz ve bunları göze almalısınız.Çözmem gereken başka şeyler vardı ve bu süreçte oyuna devam edemezdim çünkü oyun hep geri plandaydı.Bu sorumları ortadan kaldırdım ve rahat bir kafayla geri döndüm."

Rocket antrenman ve maç eksikliği ile ilgili olarak ise şunları söyledi;

"Gösteri maçlarında çok pot gerçekleştirdim ama maç eksiğim var.Yüksek tempolu maçlarda yer almadım ve antrenmansız bir şekilde işim zor olacak.Maç temponuzu bu şekilde değiştirmemeniz gerekir ama bu durumu büyük bir resmin başlangıcı olarak düşünebiliriz."

Ronnie'nin dönmesiyle beraber "Seeding List" de ilk sıra Rocket'in oldu ve ikinci sıradan seçilecek oyuncu Trump.Rocket'in SkySports'a yaptığı açıklamaları ise aşağıdan dinleyebilirsiniz.

3 yorum:

  1. Aylardır yorum yapmıyordum beklediğime deydi :D

    Sanırım hepimizi sevindiren bir haber

    Bakalım dönüşüde efsanevi olacakmı

    Birde ilk turdaki muhtemel rakipler bellimi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Maalesef henüz belli değil, ön elemelerin tamamlanması lazım.Ronnie'nin antrenmansız, turnuvasız geçirdiği 2011 WC'yi hepimiz hatırlıyoruz sanırım.Önümüzde ki iki ay ona yetecektir.

      Sil
  2. Hatırlıyoruz tabi higginsin şans potuyla bitirdiği maç ronnie bi ara 8-4 te öne geçmişti ne olduysa 8-8e gelmişti dediğin gibi valla çok güzel şeyler olabilir :D

    YanıtlaSil