6 Kasım 2012 Salı

Ronnie Sezonu Erken Kapadı

Hayranlarının geri dönüşünü dört gözle beklediği şu günlerde Ronnie'den sevenlerini üzecek haber geldi.Rocket sezonun geri kalanında ki tüm turnuvalardan çekildi.



UK Championshiple beraber dönmesi beklenen Ronnie sezonun geri kalanında da yer almayacak.World Snooker'dan gelen açıklamayla da haber doğrulanırken, Hearn konuya ilişkin olarak şunları söyledi;

"Ronnie ile konuştum, başvurduğu tüm turnuvalara katılmama kararı aldığını söyledi ve sezonun geri kalanında da yer almayacak.Çözmesi gereken kişisel sorunları var.Umuyorum gelecekte her şey yoluna girecektir."

Ronnie'nin menajeri Django Fung bu ayrılığın kalıcı olup olmadığıyla alakalı olarak şunları söyledi;

"Umalım böyle olmasın.Ronnie'nin ne yapacağını kestirmek güç çünkü duygusal birisi.Hepimizin sorunları oluyor, bazılarımız bunu kolay şekilde çözebiliyoruz.Ronnie sorunları varken oyuna konsantre olamıyor.Zaten hastalığı var, çocuklarıyla ilgilenmesi gerekiyor ve sürekli seyahat etmek ona zor geliyor."

4 yorum:

  1. Tam bir hayalkırıklığı oldu benim için.. Belki de ronnie'yi ronnie yapan şey bu spontantanlığıdır. Yahu hiç olmazsa 2013 dünya şampiyonasına katılsa..
    Bu arada blog haberleri aksamaya başladı bile.. Judd şampiyon oldu, bir yazı göremedik. Bu hafta neler oldu da kaç haftadır yok.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında dinlenmeye çekilmiştim bi süre, bloga da yazmıştım.Ama bu habere tepkisiz kalamadım.Ekip olarak bu aralar yorgunuz, yoğunuz biraz.Ama döneceğiz, aşığız biz bu spora fazla ayrı kalamayız.

      Sil
    2. Samimi söylüyorum, bu blog nette top 5'imdedir. Devamlı takip ederim.Ben de tutkunum bu snooker'a, hernekadar elime ıstakasını dahi almamış olsamda.. (Gerçi bizim mecidiyeköyde var bi masa ama kısmet olmadı bir türlü)
      Siz de tabii haklısınız, kolay iş değildir bu yine de bu ortamı yaratıp emek verdiğiniz için çok teşekkürler. Daha yoğun haberler ve yorumlar olması dileği ile...

      Sil
  2. Hearn başa gelince turnuva sayısı arttı.Artık her 3-4 haftada bir snooker olayı oluyor.Ne güzel, akşamlarımız yeşil çuha sayesinde keyifli oluyordu.Ama ronnie nin geri gelmek istememesi çok üzdü.Acaba eskisi gibi az turnuvalı sezonda daha iyi mi oluyordu?.Çünkü her turnuvada roketi izliyorduk.Artık ilk 16 dan da düştü.ilk32 den de düşermi bilmiyorum .ama ilk32 den düşerse ronnie emekli olur gibi geliyor.adam zaten sıkılıyor eleme turu oynamak istemiyebilir.Para bazlı sıralamaya geçmesi lazım Heranın bir an önce.Roket olmassa snooker izlenir.Ama gözler hep onu arayacak

    YanıtlaSil