26 Kasım 2012 Pazartesi

Bingo

Snooker Premier League 2012'de şampiyon belli oldu.İlk katıldığı PL'de kupaya uzanan Bingham finalde şampiyonluğun favori ismi Judd'ı geride bıraktı.



Premier League'de 2012 yılının şampiyonu belli oldu.Finalde Judd Trump'ı 7-2 ile geçen Bingham ilk kez katıldığı turnuvayı zaferle tamamlandı.

Grimsby'de düzenlenen final mücadelelerinde Neil, Higgins, Bingham ve Judd seyirci karşısındaydı.Ronnie'nin çekildiğini açıklamasının ardından kadroya dahil edilen Higgins yarı finalde Bingham'a kaybederken, Neil önde götürdüğü maçı International Championship finalinde olduğu gibi geriden gelen Judd'a kaptırdı.

Finale favori olarak çıkan rakibi Judd'a büyük üstünlük kuran ve maçın tamamını önde koşan Bingham mücadeleden 7-2 galip ayrılarak şampiyonluk hanesine adını yazdırdı.Grup mücadelelerinden bu yana topladığı ödüllerle beraber toplamda 78 bin £'un sahibi olan Bingo, bu sezon APTC1 ve 3'ün ardından yeni bir şampiyonluk daha kazanmış oldu.

Essex'li oyunun maç sonu açıklamaları şöyle;

"İnanılmaz mutluyum.Bu kupayı kaldırmak inanılmaz ve benim için çok anlamlı.Judd'ın gününde olmaması ve işlerin benim için iyi gitmesi şans sayılabilir ama neticede kupada adınız yazar.Son 10 yılda burada yalnız Ronnie vardı ve ben onunla çok fazla antrenman yapmıştım.Bu yüzden ona ayrıca teşekkür ederim.Tam olarak benim tarzıma uyan bir turnuva ve harikaydı."

Premier League'de 2005 yılından bu yana tüm finallerde yer alan Ronnie yalnızca 2009 yılında Shaun Murphy'e kaybetmişti.

Kaçıranlar için final maçının tekrarı burada.

4 yorum:

  1. Ronnie yanlış hatırlamıyorsam 10 kez kazanmıştı.Bir profesyonel turnuvayı en çok kazanan isim olmuştu ayrıca.Geri dön ronnie lütfen ama...((.Trump bence geceden kalma olabilir :D.Yoksa alırdı maçı :D

    YanıtlaSil
  2. Evet aynen öyle Cue Boy.Judd, Ronnie'nin yokluğu benim için fırsat demişti, bu final görüşünü destekler nitelikte.Judd geceden kalma mı bilmem ama Bingham'ın 1.5 yıldır artan formu gözden kaçmamalı :)

    YanıtlaSil
  3. Selamlar herkeze,Ronnie geri dönene kadar snooker izlememeyi düşünüyorum ki izlemiyorumda zor geliyo ama ,umuyoruz geri dönecek farklı sporlarda bunu gördüm geri dönüp herkezin eline verecek ıstekayı

    YanıtlaSil
  4. herkez değil herkes bi kere o tamam mıı

    YanıtlaSil