13 Ağustos 2012 Pazartesi

UKPTC2'de Şampiyon Gould

Martin Gould kariyerindeki ilk sıralama puanlı turnuva zaferine UKPTC2'de ulaştı.



PTC'lerin Birleşik Krallık'ta devam eden ikinci organizasyonu dün sona erdi. Gloucester'de düzenlenen ve beş gün devam eden turnuvada ilk 16'dan bir çok isim de yer aldı.

Gould'un zaferiyle sonuçlanan PTC2'nin finalinde yer alan diğer isim ise Maguire oldu.UKPTC1 finalinde de yer alan İskoç oyuncu Jack Lisowski'yi 4-3 mağlup ederek şampiyon olmuştu.

Maguire karşısında 4-3 galip gelen Pinner Potter sıralama puanı taşıyan bir turnuvada ilk kez şampiyonluğa ulaştı.Daha önce 2011 ve 2010 yıllarında PTC'lerde final oynamayı başarmış olan Gould hiç birinde ipi göğüsleyememişti.30 yaşında ki oyuncu 2 bin sıralama puanının yanında 10 bin £'unda sahibi olduktan sonra şunları söyledi;

"Sıralama puanlı bir turnuvayı ilk kez kazanmak harika bir duygu.Şimdi ki hedefim büyük turnuvalar.Geçen hafta Mark Davis ve Bingham'dan da övgüler almış olan Stephen Feeney ile çalışmaya başladım.Hedeflediğim topa vurma konusunda ki sorunu hemen farketti.Bu alanda ki gelişim beklediğimden daha fazla oldu.Hafta boyunca her şansta masayı temizleyecekmişim gibi hissettim.

Geçtiğimiz sezonun sonlarında bir çok yakın geçen maçı kaybettim.Şu an farkına varıyorum ki bu hedefleme sorunuyla alakalıymış.Bu sorunun ortadan kalktığını bilmek harika."


Snooker'ın büyük heyecanlarından olan Premier League 16 Ağustos'ta açılışını yapıyor.23-26 Ağustos tarihlerinde ise Paul Hunter Classic(EPTC1) izleyiciyle buluşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder