10 Temmuz 2012 Salı

Avustralya Açık 2.Gün

İkinci günün geride kaldığı Avustralya'da son şampiyon Bingham evine döndü.



Avustralya'da ikinci günün ardından ilk tur maçları büyük ölçüde tamamlandı.Yarın gerçekleştirilecek dört maçla son 16'ya kalan tüm isimler belirlenmiş olacak.

Turnuvanın ilk ve önceki şampiyonu unvanıyla gelen Bingham ilk turdan eli boş ayrıldı.Wuxi'de finale yükselen ancak Ricky'e farklı şekilde kaybeden Bingo hızlı başladığı sezon için kısa bir dinlenme arası vermiş oldu.

Tayland'da ki finalden ayağının tozuyla gelen Shaun Murphy elenmenin kıyısına gelse de karar oyunuyla galibiyeti koparmayı başardı.

Dünya Şampiyonası ile tekrar kendine gelen ve uyguladığı diyet yardımıyla sağlığında da iyileşmeler gösteren Carter, Çinli rakibine karşı mücadele etti.Crucible'da Mark Allen'ın canını yakan Yupeng bu kez de Carter'a diş geçirdi.Maçtan 5-3 galip ayrılan Çinlinin ikinci turda ki rakibi Gould-Doherty eşleşmesiyle belirlenecek.

Ön elemelerde iyi bir performans göstererek ana tabloya kalan Lisowski ise rakibinin yorgunluk avantajını kullanamadı.Mark Davis'e karşı mücadele eden 21 yaşında ki oyuncu maçtan 5-2 mağlup ayrıldı.

Günün toplu sonuçları şöyle;

Shaun Murphy 5-4 Marcus Campbell
Joe Perry 1-5 Marco Fu
Allister Carter 3-5 Cao Yupeng
Mark Davis 5-2 Jack Lisowski
Stuart Bingham 4-5 Matthew Selt
Peter Ebdon 5-4 Michael Holt

Son 16 turu maçlarının da oynanacağı üçüncü günün maç programı ve tv yayın akışına buradan ulaşabilirsiniz.

2 yorum:

  1. bingham- selt maci fena halde sikinti vericiydi.performanslariyla üstad ebdon u aratmadilar.cao ya gelince, gözüm her zaman üzerinde.sogukkanli oynuyor ve hislerine kapilip cok cabuk dagilmiyor.umarim kisa sürede ding gibi yukarilarda olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yupeng'in oyun tarzını ben de çok beğeniyorum.Uzun potlarda ki başarısına ek olarak çılgınca girişimleri de yok.Dünya Şampiyonasın'da kendini herkese tanıttı.Umarım Liang Wenbo gibi olmaz :)

      Sil