26 Haziran 2012 Salı

Wuxi Classic 2.Gün

İkinci günü geride kalan Wuxi'de wildcardlar tamamlanırken, seri başları da elenmekten kurtulamadı.


Açılış turnuvalarında görmeye sıkça alıştığımız sürpriz sonuçlar çok geçmeden gerçekleşti.Ev sahibi olmasına rağmen kaybeden Ding, Çin'ye yaşadığı uğursuzluk zincirini kıramadı.Maç içerisinde istikrarsız bir oyun sergileyen Çinli, Mark Davis'e 5-2 mağlup oldu.

Çin ile ilişkisini kopma noktasına getiren Allen ilk turdan kazasız ayrılmayı başardı.Maimaiti'yi 5-1 geçen Pistol'ün ikinci tur rakibi Tom Ford-Mark Williams mücadelesinin ardından belli olacak.

İlk turun diğer bir sürprizine Burnett imza attı.Rakibine nazaran daha iyi bir oyun sergileyen ve bulduğu şansları iyi kullanan İskoç oyuncu maçtan 5-1 galip ayrılarak ikinci tur biletini kaptı.

Kariyerindeki ilk ana tabloya oldukça yaklaşan Michael White bu şansı karar oyununda yitirdi.Son framede ihtiyacı olan snooker'ı bulan genç oyuncu heyecanına yenik düşerek orta mesafe kırmızı da hata yapınca olanlar oldu ve Çinli rakibi Zhou Yuelong maçtan 5-4 galip ayrıldı.Son wildcard mücadelesinde Doherty, Dünya Şampiyonasının ardından, yine bir ana tabloda yer aldı.

Geçtiğimiz Çin Açıkla beraber kariyerinin 9. sıralama zaferine ulaşan ve Dünya Şampyionasın'da Carter'a koçluk görevini üstelenen Ebdon da ilk turdan veda eden isimler arasında yer aldı.Sezonun açılışı olan APTC1 turunun galibi olan Bingham maçı 5-4 kazanarak ikinci turda yer alan başka bir isim oldu.

Günün tüm sonuçları şu şekilde oluştu;

Neil Robertson 1-5 Jamie Burnett
Ken Doherty 5-4 Lu Ning
Stuart Bingham 5-4 Peter Ebdon
Mark Allen 5-1 Ruzi Maimaiti
Ding Junhui 2-5 Mark Davis
Michael White 4-5 Zhou Yuelong
Allister Carter 3-5 Fergal O'Brien
Martin Gould 3-5 Jamie Cope

Wuxi'de üçüncü gün maç programı ve tv yayın akışına buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder