25 Haziran 2012 Pazartesi

Wuxi Classic 1.Gün

Sezonun televizyon ekranlarında ki açılışı bugün gerçekleşti.Wuxi'nin ilk gününde wildcardlar büyük ölçüde tamamlanırken, üst tur için iki isim de belirlendi.



Çin'de önceleri Jiangsu Classic olarak düzenlenen, geçen yıl Wuxi adını alan ve taşınan turnuva bu yıl sıralama niteliği kazanmıştı.

Turnuvanın açılış gününde altı wildcard maçı tamamlandı.Fergal O'Brien, Jamie Burnett, Rod Lawler ön elemelerin ardından bu turu da kazasız bir şekilde atlatarak son 32'de yerlerini aldılar.Dave Harold ve Michael Holt ise 5-1 kaybettikleri maçın ardından turnuva dışında kaldılar.

Turnuva başlamadan bir kaç gün önce çekildiğini duyuran Matthew Stevens'ın rakibi Perry ilk günden dinlenme hakkı kazanarak maç yapmadan tur atlayan taraf oldu.

World Open'da ortamın nemli olmasından şikayetçi olarak eldiven kullanan Selby benzer uygulamaya yeniden koyuldu.Dünya Şampiyonasında omuz sakatlığı nedeniyle acılar içinde oynayan Jester, daha rahatlamış bir görüntü çizdiği maçtan 5-2 galip ayrıldı.Selby maçta sık sık hatalar yapmasına rağmen iki yüzlük seri gerçekleştirmeyi başardı.

Turnuvada kalan iki wildcard maçı yarın gerçekleştirilecek.Ana turun aşina simaları da yarın sahne alacaklar.İkinci günün maç programı ve tv yayın akışına buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder