14 Mayıs 2012 Pazartesi

Legends Tour'da da Ronnie

Dünya Şampiyonası henüz bitmişken snooker devam ediyor.Snooker Legends ekibine geçtiğimiz aylarda katılan Ronnie takım arkadaşlarıyla beraber kupayı kaldırdı.



Geçtiğimiz iki gün içerisinde Bedworth'de düzenlenen maçlar sonunda Dennis Taylor'ın ekibi 18-16'lık skorla galibiyeti kucakladı.

Ronnie, Dennis, John Parrot ve Jimmy'den oluşan Kuzey İrlanda-İngiltere takımına karşı mücadele eden Rest of the World ekibinde Hendry, Thorburn, Drago ve Ken Doherty yer aldı.John Virgo'nun sunumu, hakemler Jan Verhaas ve Tabb'ın katılımıyla düzenlenen maçlarda tekler, ikililer olmak üzere mücadeleler gerçekleştirildi.

Salona kupasıyla beraber gelen ve seyirciden ayakta alkış alan Ronnie'nin maksimum denemesi dokuzuncu siyahta sona ererken bir deneme de Hendry'den geldi.90'lı yılların unutulmaz finalist ikilisi Hendry ve Jimmy'nin mücadelesinde kazanan İskoç oyuncu oldu.

Tüm katılımcıların baştan sona kadar eğlendiği organizasyon sonunda 1985 Dünya Şampiyonu Dennis Taylor şunları söyledi;

"Burada çok iyi bir üç gün geçirdik.Zaten Bedworth Civic Hall'de olmak her zaman güzel olmuştur.Çok farklı bir format, Cliff ve ben çok iyi oyuncuların kaptanlığını yaptık.Yani daha iyi bir hafta sonu olamazdı.

Seyirciler için de çok iyi oldu.Birden çok oyuncuyu gördüler, beş eski Dünya Şampiyonu ve son şampiyon, oyunun en hızlı iki ismi ve üst düzey iki hakem.Onlar için de daha iyisi olamazdı."


7 yorum:

  1. Gerçekten çok güzel organizasyonmuş,oralarda olmak vardı :D

    YanıtlaSil
  2. Ronnie'nin 6 ay bekleyeceğini hiç sanmıyorum.Yeni oyun tarzıyla artık yenilmez olduğunun farkında.Artık onu sadece 25-30 kilo vermiş bir Lee zorlayabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhtemelen sezonu Premier League ile açacaktır.

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Yeni sezon açılışındaki ilk 16 yı hiç bir sitede net olarak bulamadım.Sizde mevcutsa paylaşırsanız sevinirim.
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. siteninn kasmasınndan yorum yazmak imkansız hale gelmiş.Bunları yazmak 10 dakkikamı aldı .Unnkown ne dedidde sildin meraketimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Site kasmıyor yahu :) Tüm videoları falan kaldırdım hatta fazla kasmasın diye.Tarayıcında sorun olabilir.Chrome tavsiye ediyorum:)

      Sil